Molkosan

Molkosan

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Molkosan van A. Vogel is een melkweipreparaat. Melkwei ontstaat tijdens het bereiden van kaas. De vloeistof is caloriearm, nagenoeg vetvrij en is rijk aan vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen. Meer info

Laagste prijs
€ 10,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Molkosan?

Molkosan van A. Vogel is een melkweipreparaat. Melkwei ontstaat tijdens het bereiden van kaas. De vloeistof is caloriearm, nagenoeg vetvrij en is rijk aan vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen. Molkosan is bereid uit Zwitserse alpenmelk en bevat een hoge concentratie rechtsdraaiend melkzuur. Dit voedingssupplement heeft een friszure smaak en is neutraal van geur. U kunt Molkosan online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Rechtsdraaiend melkzuur kan de darmflora ondersteunen en de werking van de darmen bevorderen. Op die manier kan Molkosan de natuurlijke uitscheiding van afvalstoffen stimuleren. Dit heeft een gunstig effect op de weerstand en kan daarnaast ook helpen om op gewicht te blijven of het afslankproces te versnellen. A. Vogel Molkosan wordt gebruikt als voedingssupplement en kan een goede aanvulling zijn op de dagelijkse maaltijden.

Hoe gebruikt en doseert u Molkosan?

Bij de samenwerkende drogisten is Molkosan online verkrijgbaar in verpakkingen van 500 ml en 1 liter. U kunt Molkosan op allerlei manieren gebruiken. Meng bijvoorbeeld 1 tot 2 eetlepels door een glas water of vruchtensap, maak een sladressing waarbij u azijn vervangt door Molkosan of voeg wat vloeistof toe aan yoghurt met muesli. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen

Molkosan van A. Vogel is een natuurlijk product en wordt doorgaans probleemloos verdragen. Mocht u toch last krijgen van bijwerkingen, vraag dan advies aan een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Molkosan niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten (zie bijsluiter of verpakking).

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Molkosan

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven