Mucodyne

Mucodyne

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Mucodyne is een hoestmiddel. De werkzame stof carbocisteïne lost vastzittend slijm in de luchtwegen op, waardoor het makkelijker opgehoest wordt. U kunt Mucodyne online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. Meer info

Laagste prijs
€ 8,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Mucodyne?

Mucodyne is een hoestmiddel. De werkzame stof carbocisteïne lost vastzittend slijm in de luchtwegen op, waardoor het makkelijker opgehoest wordt. U kunt Mucodyne online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. Dit medicijn is zonder recept verkrijgbaar als hoestdrank.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Mucodyne wordt gebruikt bij vastzittende hoest, bijvoorbeeld als gevolg van een luchtweginfectie, bronchitis, COPD of cystische fibrose. Vastzittende hoest wordt veroorzaakt door taai slijm in de longen. Mucodyne verdunt het slijm, waardoor het sneller kan worden opgehoest. Mucodyne werkt snel: na een uur wordt het slijm dunner. De werking houdt enkele uren aan.

Hoe gebruikt en doseert u Mucodyne?

De samenwerkende drogisten hebben Mucodyne verkrijgbaar als drank (50 mg/ml). De drank kunt u doseren met behulp van het bijgeleverde maatbekertje. Neem de drank onverdund in, met of zonder voedsel.
De het algemene doseringsadvies voor Mucodyne is als volgt:

  • Volwassenen: driemaal daags 15 ml drank.
Gebruik Mucodyne niet langer dan 5 dagen achtereen zonder advies van een arts. Worden uw hoestklachten na een aantal dagen niet minder? Overleg dan met een arts. Mucodyne drank (50 mg/ml) is niet geschikt voor kinderen. Kinderen van 3 tot 18 jaar kunnen wel Mucodyne Junior hoestdrank (20 mg/ml) gebruiken. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen

Hoewel Mucodyne meestal goed verdragen wordt, kunnen er soms bijwerkingen optreden, zoals:

  • Maagdarmklachten, waaronder buikpijn, misselijkheid, braken en diarree;
  • Huiduitslag of andere overgevoeligheidsreacties.
Neem contact op met een arts als u last krijgt van bijwerkingen. In de bijsluiter vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Mucodyne niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie bijsluiter). Geef geneesmiddelen met carbocisteïne nooit aan kinderen jonger dan 2 jaar. Heeft u last (gehad) van een maag- of darmbloeding, of gebruikt u medicijnen die de kans hierop vergroten? Dan moet u extra voorzichtig zijn met dit geneesmiddel. Overleg in dat geval eventueel met een arts over het gebruik van Mucodyne.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Mucodyne

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven