Mysimba

Mysimba ervaringen


Wie wil afvallen, moet minder eten en minder snoepen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan… of toch niet? Mysimba, het nieuwe en veelbelovende afslankmedicijn, heeft invloed op het beloningscentrum in de hersenen: het deel van het brein waar ook het verlangen naar voedsel wordt geregeld. Mysimba zorgt ervoor dat lekkere trek afneemt, zodat een chocoladereep en zak frites hun aantrekkingskracht verliezen. Het medicijn vermindert daarnaast ook het hongergevoel. Afslanken is op die manier stukken beter vol te houden. Mysimba is uitgebreid klinisch getest voordat het in Europa op de markt mocht verschijnen. De testresultaten toonden aan dat afvallers met Mysimba ervaringen aanmerkelijk meer gewicht verloren dan de controlegroep die een placebo innam.

Voor wie is Mysimba?

Mysimba is een zeer effectief vermageringsmiddel. Het gebruik van dit medicijn is alleen bedoeld voor mensen die lijden aan obesitas. Artsen schrijven Mysimba pas voor bij een BMI-index vanaf 27 punten. Mensen met een BMI onder de 30 punten moeten bovendien ook last hebben van bijkomende risicofactoren, zoals diabetes of een andere aandoening die hun gezondheid in gevaar brengt. Mysimba is een receptplichtig medicijn. Zonder recept van een arts is dit geneesmiddel niet verkrijgbaar bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken.

Hoe gebruikt u Mysimba?

Als u behandeld wordt met Mysimba, moet u dit medicijn aanvankelijk innemen volgens een bepaald schema. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam gewend raakt aan de werkzame stoffen naltrexon en bupropion, en voorkomt vervelende Mysimba ervaringen. Een paar tips voor het gebruik van Mysimba:
  • Houdt u aan het innameschema zoals vermeld in de bijsluiter;
  • Slik de tabletten door zonder te kauwen;
  • Drink geen grote hoeveelheden alcohol als u dit medicijn gebruikt. Het verhoogt de kans op ernstige bijwerkingen zoals stuipen. Bovendien past alcohol niet in een caloriearm dieet.
  • Neem het medicijn niet tegelijk met een vetrijke maaltijd; dit verhoogt de kans op stuipen.

Afslanken met Mysimba: tips

Gewicht verliezen met Mysimba lukt alleen als u minder eet. Het afvallen gaat nog sneller als daarnaast ook nog eens meer beweegt. Tips voor een beter eet- en bewegingspatroon:
  • Heeft u een hekel aan sport? Beweeg dan op een andere manier. Tuinieren, de auto wassen of lekker wandelen in het bos, het telt allemaal mee;
  • Staat u tijdens het koken veel uit de pan te proeven? Neem een stukje kauwgom, dit voorkomt stiekeme snoeperijtjes;
  • Matig uw gebruik van zout in uw eten. Zout houdt vocht (en dus kilo’s) vast;
  • Drink veel water of kruidenthee, dit helpt om de afvalstoffen sneller af te voeren.

Deel uw Mysimba ervaringen!

Mysimba is een nieuw afslankmiddel. Er zijn dus nog niet zoveel Nederlandse patiënten die dit medicijn hebben gebruikt. Wij zijn dan ook benieuwd naar uw mening. Gebruikt(e) u Mysimba en wilt u uw Mysimba ervaringen delen? Schrijf dan een review. Op de productpagina kunt u alles vertellen over het afvallen met behulp van Mysimba. Hier kunt u bijvoorbeeld iets schrijven over de bijwerkingen van het geneesmiddel, het tempo waarin u afviel of bijzonderheden over het gebruik van de tabletten. Uw mening is zeer waardevol!
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.