Mysimba

Mysimba kopen bij een samenwerkende apotheek


Het nieuwe afslankmedicijn Mysimba helpt mensen met obesitas om af te vallen. Mysimba werkt anders dan de reguliere afslankmiddelen. Het is geen maagvuller, vezelproduct of vetblokker waar u buikpijn van krijgt, maar heeft zijn werking in de hersenen. De werkzame stoffen (naltrexon en bupropion) hebben invloed op het beloningssysteem in het brein. Hierdoor wordt het probleem bij de kern aangepakt: de eetlust. Mysimba vermindert het hongergevoel en de trek in bepaalde voedingsmiddelen (suiker, vet). Dit maakt het een stuk gemakkelijker om lijnen langdurig vol te houden. Wilt u ook veel kilo\'s afvallen zonder honger? Dan kunt u nu Mysimba bestellen bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com.

Wanneer Mysimba kopen bij een apotheek?

Mysimba is niet voor iedereen een geschikt afslankmiddel. Dit medicijn is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel overgewicht hebben. Hebt u een BMI van minimaal 27 punten (met een of meerdere risicofactoren, zoals een hoge bloeddruk of diabetes type 2), dan komt u in aanmerking voor een behandeling met dit geneesmiddel. Obesitas is slecht voor de gezondheid. Het kan leiden tot levensbedreigende aandoeningen en veroorzaakt bovendien veel lichamelijke en psychische ongemakken. Mysimba zorgt ervoor dat u sneller afvalt tot een gezonde BMI. Wacht niet langer met afslanken, maar begin nu met een gezondere levensstijl. Binnenkort Mysimba bestellen bij een samenwerkende apotheek is alvast een stap in de goede richting.

Mysimba, nieuw afslankmedicijn

Mysimba is een nieuw medicijn: het is pas onlangs goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), maar nog niet overal verkrijgbaar. Zorg er voor dat u niet in zee gaat met oplichters: deze verkopen nepmedicijnen of leveren de (reeds betaalde) bestelling niet. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat Mysimba een receptplichtig medicijn is. De online aanbieder waar u dit medicijn bestelt, moet dus werken met een samenwerkende arts die, na een online consult, een recept uitschrijft. Gebeurt dit niet, dan kunt u bij via die website beter geen Mysimba kopen.

Mysimba bestellen bij samenwerkende apotheken

Apotheken die samenwerken met Dokteronline.com hebben binnenkort het nieuwe, succesvolle afslankmiddel Mysimba in het assortiment. U heeft een recept nodig om Mysimba te kunnen bestellen. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een samenwerkende arts. Deze verzorgt een online recept na een online consult. Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over uw medicijnen. Op onze site vindt u een producttekst en een bijsluiter waarin u alles leest over het gebruik van Mysimba.

Afslanken met Mysimba

Als u veel gewicht moet verliezen, kan de moed u soms in de schoenen zakken. Minder eten is niet eenvoudig, vooral niet als u honger heeft. Mysimba zorgt ervoor dat uw trek in voedsel afneemt. Hierdoor is het gemakkelijker om tussendoortjes en extra porties te laten staan. Combineer uw behandeling altijd met een caloriearm dieet en veel beweging. Zo heeft u het meeste profijt van Mysimba.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.