Nasonex neusspray

Allergisch voor niesbuien? Nasonex kopen!


Nasonex neusspray, de oplossing bij allergie

Loopneus, verstopte neus, niesbuien, jeuk, waterige ogen: rhinitis, hooikoorts of andere allergieën kunnen behoorlijk hinderlijk zijn. Er zijn voldoende anti-allergietabletten (antihistaminica) op de markt die de klachten kunnen verminderen. Het nadeel is alleen wel dat je daar soms behoorlijk suf en slaperig van wordt. Omdat Nasonex neusspray lokaal werkt, geeft het weinig tot geen bijwerkingen. Nasonex bestellen helpt u snel van allergische neusklachten af. Apotheken die samenwerken met Dokteronline.com hebben Nasonex neusspray standaard in het assortiment.

Wanneer Nasonex bestellen?

Nasonex neusspray is bedoeld voor neusklachten die het gevolg zijn van een allergie of die een andere oorzaak hebben. Nasonex wordt onder andere voorgeschreven bij:
  • Hooikoorts: seizoensgebonden klachten door overgevoeligheid voor bepaalde grassen of pollen;
  • Huisstofmijtallergie of allergie voor huisdieren of bepaalde voedingsmiddelen;
  • Neuspoliepen: zwellingen in het neusslijmvlies.
Heeft u last van niesbuien, verstopte neus of andere neusklachten? Dan kunt u Nasonex kopen bij samenwerkende apotheken.

Hoe werkt Nasonex?

De werkzame stof in Nasonex neusspray is mometason, een medicijn dat tot de corticosteroïden behoort. Dit geneesmiddel werkt ontstekingsremmend en zorgt er bovendien voor dat het neusslijmvlies slinkt en minder heftig reageert op prikkels. Hierdoor nemen symptomen als niesen, jeuk en een verstopte neus of loopneus af. Nasonex bestellen is een snelle manier om van allergieklachten af te komen.

Het gebruik van Nasonex

Nasonex neusspray moet altijd volgens de aanwijzingen van een arts worden gebruikt. De normale aanvangsdosering voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar is eenmaal daags twee verstuivingen in ieder neusgat. Nasonex neusspray wordt door de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken geleverd in een handige pompverstuiver. In de bijsluiter leest u alles over het gebruik van de verstuiver en de beste manier om de neusspray toe te dienen. Wilt u Nasonex kopen? Lees dan altijd eerst de bijsluiter en houdt u aan de voorgeschreven dosering. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over Nasonex neusspray:
  • Het kan een aantal dagen duren voordat u merkt dat Nasonex werkt. Blijf de neusspray in ieder geval gebruiken en overleg met een arts als u na een week geen verbetering opmerkt;
  • Gebruikt u dit medicijn tegen hooikoorts? Begin dan een maand voor aanvang van het hooikoortsseizoen met de neusspray om klachten te voorkomen;
  • Nasonex wordt over het algemeen probleemloos verdragen, maar kan soms bijwerkingen veroorzaken, zoals hoofdpijn of een branderig gevoel in neus of keel.
Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Nasonex bestellen bij samenwerkende apotheken

Bent u die niesbuien, loopneus en tranende ogen beu? Nasonex helpt u snel van deze allergieklachten af. Nasonex kopen gaat snel en probleemloos bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. U regelt alles online en krijgt de medicatie rechtstreeks door een samenwerkende apotheek thuisgestuurd. Wel zo gemakkelijk en veilig. Bestel Nasonex vandaag nog, zodat u snel kunt beginnen met deze neusspray. U heeft Nasonex al binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.