Nipatra

Nipatra

Nipatra is een kauwtablet met de werkzame stof sildenafil, een zogenaamde fosfodiësterase-type-5-remmer. Dit geneesmiddel verbetert de doorbloeding van de penis, waardoor deze gemakkelijker en langer stijf kan worden bij seksuele prikkeling. Meer info

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Nipatra is tijdelijk niet leverbaar bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek, klik hier voor het overzicht van alle behandelingen middels tabletten/capsules voor erectiestoornis.

Wat is Nipatra?

Nipatra is een kauwtablet met de werkzame stof sildenafil, een zogenaamde fosfodiësterase-type-5-remmer. Dit geneesmiddel verbetert de doorbloeding van de penis, waardoor deze gemakkelijker en langer stijf kan worden bij seksuele prikkeling. Nipatra is de eerste kauwtablet die helpt bij erectiestoornissen en is daardoor heel gemakkelijk en discreet in gebruik: u kunt dit medicijn ook innemen als u geen water bij de hand heeft.

Waar wordt het voor gebruikt?

Nipatra wordt voorgeschreven bij erectiestoornissen, oftewel impotentie. De oorzaak van erectiestoornissen ligt vaak bij doorbloedingsproblemen in de penis. Hierdoor kunnen de zwellichamen niet goed volstromen met bloed en kan er geen erectie ontstaan of duurt de erectie niet lang genoeg. Nipatra heft dit doorbloedingsprobleem op, waardoor de penis weer goed stijf kan worden. Seksuele activiteiten zijn hierdoor weer gewoon mogelijk.

Hoe gebruikt u Nipatra?

Nipatra moet ongeveer een uur voordat u seksueel actief bent worden ingenomen. Kauw de tablet fijn voordat u deze doorslikt. U kunt dit medicijn voor, tijdens of na de maaltijd innemen. Houd er wel rekening mee dat een volle maag de werking wat kan vertragen. Gebruik Nipatra niet als u geen erectiestoornissen heeft of als u bepaalde medicijnen gebruikt (zie bijsluiter). Dit medicijn is niet geschikt voor vrouwen en mag niet worden ingenomen door jongens onder de 18 jaar.

Dosering

Nipatra is verkrijgbaar bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek in diverse sterktes. Een arts bepaalt welke sterkte voor u het meest geschikt is. Tenzij een arts anders voorschrijft, is de algemene startdosering als volgt:

  • Volwassen mannen van 18 jaar en ouder: eenmaal daags 50 mg, ongeveer een uur voor de seksuele activiteit in te nemen.
Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en houdt u zich aan de voorgeschreven dosering. Neem Nipatra niet vaker dan een keer per etmaal in.

Bijwerkingen

Nipatra kan bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen hier last van krijgt. De meest genoemde bijwerkingen die gemeld zijn over dit geneesmiddel zijn onder andere:

  • Hoofdpijn;
  • Blozen;
  • Storingen in het gezichtsveld (wazig zicht of het zien van afwijkende kleuren, overgevoeligheid voor licht);
  • Duizeligheid;
  • Verstopte neus.
Overleg met een arts als een erectie langer dan vier uur aanhoudt. Raadpleeg de bijsluiter voor overige bijwerkingen, contra-indicaties en andere waarschuwingen.

Rijvaardigheid/alcohol

Dit geneesmiddel kan soms bijwerkingen als duizeligheid en wazig zicht veroorzaken. Neem geen deel aan het verkeer als u hier last van heeft.

Alcohol heeft een negatieve invloed op het erectievermogen. Staak of matig uw inname van alcohol als u Nipatra gebruikt, zodat het medicijn optimaal werkt.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Nipatra

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven