Nizoral (ketoconazol)

Last van schimmelinfecties? Nizoral bij een apotheek kopen doet wonderen!


Nizoral, bij schimmelinfectie of eczeem

Schimmelinfecties komen vaak voor. Meestal openbaart een schimmelinfectie zich op de huid, zoals bij zwemmerseczeem of smetten het geval is. Schimmelinfecties kunnen echter ook inwendig voorkomen. Nizoral bevat de werkzame stof ketoconazol, een geneesmiddel dat schimmels en gisten doodt. Het is verkrijgbaar bij een apotheek als crème om schimmelinfecties van de huid te bestrijden, en in tabletvorm voor inwendige toepassing. Wilt u snel van uw schimmelinfectie af? Dan kunt u Nizoral via een online recept bestellen bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com.

Wanneer Nizoral bestellen bij een apotheek?

Nizoral wordt door artsen voorgeschreven als andere schimmeldodende middelen niet genoeg effect hebben. U kunt Nizoral onder andere gebruiken bij de volgende aandoeningen:
  • Schimmelinfecties van de huid die gepaard gaan met roodheid, jeuk of pijn en schilfering, bijvoorbeeld voetschimmel (zwemmerseczeem) of smetten;
  • Seborroïsch eczeem, een vorm van uitslag op de gezichts- of hoofdhuid met schilfering, roodheid en/of jeuk;
  • Inwendige schimmelinfecties, zoals in infecties in de vagina (candida), mond (spruw), longen of andere organen;
  • Ziekte van Cushing: een aandoening waarbij de bijnierschors teveel cortisol aanmaakt.

Hoe werkt Nizoral?

U kunt bij samenwerkende apotheken Nizoral bestellen als crème of als tablet. De crème is bedoeld voor schimmelinfecties van de huid en pakt de infectie lokaal aan. De tabletten bestrijden inwendige schimmelinfecties, waarbij het medicijn via het bloed de aangedane weefsels bereikt. De werkzame stof ketoconazol zorgt ervoor dat schimmels en gisten zich niet kunnen voortplanten. De symptomen van een schimmelinfectie zoals jeuk, pijn en schilfering van de huid zullen hierdoor snel afnemen. Om de schimmelinfectie compleet uit te roeien, is het belangrijk dat de kuur helemaal wordt afgemaakt, ook als de klachten al eerder zijn verdwenen.

Het gebruik van Nizoral

Nizoral crème moet volgens de aanwijzingen van een arts zorgvuldig worden aangebracht op de aangedane huid. Smeer de crème ruim om de geïnfecteerde plekken heen zodat de schimmel ook aan de randen wordt aangepakt.
Nizoral tabletten moeten volgens de aanwijzingen van een arts tijdens of vlak na de maaltijd worden ingenomen met wat vloeistof. Wilt u Nizoral bij een samenwerkende apotheek kopen? Lees dan altijd de bijsluiter online en volg het advies van een arts op. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over de behandeling met Nizoral:
  • Maak de kuur Nizoral altijd helemaal af. Als u eerder stopt met dit geneesmiddel kan de infectie terugkeren;
  • Dek de huid niet af na het aanbrengen van de crème; dit verhoogt de kans op bijwerkingen;
  • U kunt bij het gebruik van Nizoral soms last krijgen van bijwerkingen, zoals huidirritatie op de plekken waar u dit middel heeft aangebracht (crème) of maagdarmklachten (tabletten);
  • Gebruik Nizoral tabletten niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft, tenzij een arts anders adviseert.
Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Nizoral kopen bij samenwerkende apotheken

Schimmelinfecties zijn vervelend en soms pijnlijk of ontsierend. Nizoral bij een apotheek bestellen kan hier een einde aan maken.Via een online arts consult bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com wordt uw aanvraag direct en discreet afgehandeld, zodat u snel met de behandeling van een schimmelinfectie kunt beginnen. Bestel Nizoral vandaag nog bij een samenwerkende apotheek, dan heeft u dit medicijn binnen 1 tot 3 dagen in huis.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.