Norethisteron

Norethisteron bestellen bij menstruatieklachten


Norethisteron kopen als de menstruatiecyclus verstoord is

Norethisteron behoort tot de vrouwelijke progestageenhormonen en heeft een belangrijke invloed op de vruchtbaarheids- en menstruatiecyclus. Bij sommige vrouwen raakt de menstruatiecyclus verstoord. Er treden dan klachten op als abnormaal hevige bloedingen tijdens een menstruatie, het uitblijven van menstruaties of andere symptomen. Norethisteron zorgt ervoor dat de hormoonhuishouding weer in balans komt, waardoor deze klachten verminderen of verdwijnen.

Menstruatie uitstellen of verlichten met Norethisteron

Met menstruatiestoornissen worden diverse aandoeningen bedoeld, zoals:
  • Pijnlijke menstruaties met veel bloedverlies: dit kan veroorzaakt worden door vleesbomen of infecties;
  • Onregelmatige of uitblijvende menstruaties: dit wordt soms veroorzaakt door hormonale schommelingen, bijvoorbeeld tijdens de puberteit of overgang;
  • Endometriose: een aandoening waarbij het baarmoederslijmvlies zich ook buiten de baarmoeder bevindt, waardoor er pijnlijke menstruaties plaatsvinden.
Heeft u last van een van deze klachten? Dan kunt u bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com Norethisteron bestellen om de situatie te verbeteren. Een bijkomstig voordeel van Norethisteron is dat de menstruatie kan worden uitgesteld met dit geneesmiddel. Norethisteron kan dus ook worden besteld door vrouwen die geen menstruatieklachten hebben, maar die liever niet ongesteld zijn tijdens de vakantie, een feest of een belangrijke afspraak.

Hoe werkt Norethisteron?

Norethisteron is een zogenaamd progestageenhormoon: een stof die lijkt op het lichaamseigen progesteron, dat samen met het hormoon oestrogeen zorgt voor een optimale vruchtbaarheidscyclus. Als er in het lichaam te weinig progesteron wordt aangemaakt, kan de cyclus verstoord raken en ontstaan er (menstruatie)klachten. Norethisteron vult het tekort aan, waardoor de balans zich herstelt. Norethisteron kopen bij een apotheek helpt zodoende deze klachten te verbeteren.

Het gebruik van Norethisteron

Het gebruik van Norethisteron hangt af van de aandoening waarvoor u dit geneesmiddel bestelt. Hieronder leest u de meest voorkomende wijzen van gebruik en een aantal andere belangrijke zaken:
  • Bij de meeste menstruatiestoornissen slikt u dit medicijn gedurende de tweede helft van de cyclus;
  • Bij endometriose en sommige andere aandoeningen moet het middel elke dag worden ingenomen;
  • Om een menstruatie uit te stellen moet Norethisteron drie dagen voor de verwachte menstruatie worden ingenomen, gedurende maximaal 14 dagen.
  • U kunt bij het gebruik van dit geneesmiddel soms last krijgen van bijwerkingen, zoals licht bloedverlies, hoofdpijn, maagdarmklachten of gespannen borsten. De meeste bijwerkingen verdwijnen na verloop van tijd;
  • Norethisteron mag uitsluitend op advies van een arts worden gebruikt tijdens een zwangerschap of het geven van borstvoeding.
Een arts vertelt u wanneer en hoe lang u dit geneesmiddel moet gebruiken. Houdt u altijd aan de voorgeschreven dosering. Wilt u Norethisteron kopen? Dan is het verstandig om voor gebruik goed de bijsluiter te lezen.

Norethisteron bestellen bij een samenwerkende apotheek

Wilt u van uw menstruatieklachten af, of wilt u uw menstruatie een weekje naar achteren verschuiven? De met Dokteronline.com samenwerkende apotheken hebben Norethisteron standaard in het assortiment. Norethisteron kopen kan zo discreet en snel. U bestelt dit middel gewoon via uw computer en krijgt het binnen 1 tot 3 werkdagen thuisgestuurd door de samenwerkende apotheek. Geen lastige vragen of lange wachtrij in de apotheek! Bovendien wordt de betaling veilig online geregeld. U kunt hier online Norethisteron bestellen via een online arts consult bij een samenwerkende apotheek.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.