Nutri-Gene DNA-analyse

Nutri-Gene DNA-analyse

5 / 5 gebaseerd op 1 reviews

Welke levensstijl past het beste bij uw genen? Met de Nutri-Gene DNA-analyse komt u er snel achter. Deze test analyseert uw DNA en geeft een duidelijk beeld van uw aangeboren gezondheidsprofiel. Meer info

Laagste prijs
€ 399,00
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Nutri-Gene DNA-analyse?

Welke levensstijl past het beste bij uw genen? Met de Nutri-Gene DNA-analyse komt u er snel achter. Deze test analyseert uw DNA en geeft een duidelijk beeld van uw aangeboren gezondheidsprofiel. Op basis daarvan kunt u een zeer nauwkeurig lifestyleplan maken. Heeft u aanleg voor overgewicht? Aan welke vitamine heeft u extra behoefte? Welke sporten passen bij uw lichaam, en hoe reageert uw stofwisseling op koolhydraten? De Nutri-Gene DNA-test ontrafelt geheimen over deze en andere belangrijke gezondheidsaspecten. De test is zeer uitgebreid: meer dan drie miljard onderdelen van uw genen worden bekeken. De zeer nauwkeurige testresultaten zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken en inzichten. U krijgt een overzicht van de resultaten thuisgestuurd, inclusief persoonlijke voedings- en bewegingsadviezen en andere lifestyletips. U kunt de Nutri-Gene DNA-analyse online bestellen via Dokteronline.com.

Waar wordt deze test voor gebruikt?

De Nutri-Gene DNA-analyse helpt u om zo gezond mogelijk te leven. Uit uw DNA worden meer dan 100 SNP's (genen) gemeten. Daarbij worden er 35 uitgebreide analyses verricht binnen verschillende thema's, waaronder:

 • Voeding en gewicht
 • Behoefte aan voedingsstoffen
 • Ontgiftiging
 • Sport
 • Stofwisseling
 • Lifestyle

De Nutri-Gene DNA-analyse geeft u daarmee de sleutel tot een goede gezondheid. Naar aanleiding van de uitkomsten kunt u uw levensstijl aanpassen op uw genetische aanleg. U krijgt tips en adviezen op het gebied van voeding, sport en levensstijl die volledig zijn afgestemd op uw persoonlijke DNA-profiel. Zo volgt u nooit meer een dieet dat eigenlijk tegen uw natuur ingaat. Ook ontdekt u bijvoorbeeld voor welke sportblessures u gevoelig bent, hoe het met uw botdichtheid is gesteld en aan welke soort beweging uw lijf behoefte heeft. U kunt daardoor gerichter werken aan uw fitheid. Wilt u uw genetische gezondheidsprofiel nog nauwkeuriger in kaart brengen, dan kunt u de aanvullende Personal-Gene DNA-analyse bestellen. Deze DNA-test geeft inzicht in uw erfelijke achtergrond en onthult bijvoorbeeld of u aanleg heeft voor bepaalde aandoeningen zoals hart- en vaatziekten of vormen van kanker. Met die informatie kunt u eventuele risicofactoren beperken tot een minimum.

Hoe werkt de Nutri-Gene DNA-analyse?

Via Dokteronline.com is de Nutri-Gene DNA-analyse online beschikbaar. Het DNA-onderzoek werkt op basis van een eenvoudige speekseltest. U kunt het speekselmonster zelf thuis afnemen. Lees voordat u het monster neemt eerst de handleiding en check of de inhoud van het testpakket compleet is. Voer de test vervolgens uit zoals beschreven in de handleiding en stuur het speekselmonster naar het laboratorium met de bijgevoegde retourenveloppe. Uw gegevens worden uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld en het speekselmonster wordt na gebruik vernietigd.

Uitslag van de Nutri-Gene DNA-analyse

De testresultaten worden uitgewerkt in een uitgebreid rapport, inclusief de bijbehorende richtlijnen, tips en adviezen. Dit 100 pagina's tellende document krijgt u thuisgestuurd als boek. U kunt er ook voor kiezen om het rapport als pdf-document te ontvangen.

Reviews (1)
5 / 5 gebaseerd op 1 reviews

Makkelijke test met verrassend acurate analyse met goede voedings-en workout tips

Diana (5/5)
Ede, 25-10-2016

Deze test is makkelijk uit te voeren, het enige dat je hoeft te doen is een buisje met speeksel te vullen en op te sturen. Hierna ontvang je een analyse en adviezen naar aanleiding van heel veel bekende genen en ook hun invloed op vertering en lichaamsfuncties. Dit in een leuk boekwerk met speciaal op jou toegespitste adviezen. Ik vond de uitkomst verrassend adequaat. Zo bleek bijvoorbeeld uit de test dat ik gevoelig ben voor alcoholverslaving. Die gevoeligheid is wel iets dat ik bij mezelf en ook een flink aantal familieleden terug zie, dus kan met zeer zeker voorstellen dat hier sprake is van invloed vanuit de genen. Er waren echter ook onverwachte uitkomsten en zinvolle tips voor `dieet` en training. Ik denk dat deze test geschikt is voor zowel mensen met lichamelijke (vage) klachten, zoals bijvoorbeeld maag-darmklachten (zo wordt naar afwijkingen in de vertering van lactose ed. gekeken) als ook gewoon mensen die graag eens weten waar hun sterkten en gevoeligheden liggen. Aanrader :)

Product review - Nutri-Gene DNA-analyse

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven