Obesigard

Obesigard

4 / 5 gebaseerd op 1 reviews

Last van hardnekkig overgewicht, blijft de weegschaal steken op een plateaugewicht of gaat het afvallen erg langzaam? Obesigard helpt. Dit voedingssupplement laat uw lichaam meer energie verbranden en remt tegelijkertijd het hongergevoel. Meer info

Laagste prijs
€ 46,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Obesigard?

Last van hardnekkig overgewicht, blijft de weegschaal steken op een plateaugewicht of gaat het afvallen erg langzaam? Obesigard helpt. Dit voedingssupplement laat uw lichaam meer energie verbranden en remt tegelijkertijd het hongergevoel. Hierdoor heeft u minder behoefte aan tussendoortjes en verliest u sneller de overtollige kilo’s. Wilt u dit afslankmiddel discreet en snel in huis halen, dan kunt u Obesigard online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Afslanken en op gewicht blijven is echt niet zo gemakkelijk als het lijkt. Lekkere trek en een weegschaal die maar niet mee lijkt te werken, kunnen het doorzettingsvermogen aardig op de proef stellen. Obesigard ondersteunt het afslankproces op een natuurlijke manier. Dit voedingssupplement bestaat uit drie krachtige ingrediënten:

  • ForsLean, stimuleert de afbraak van vet, remt de aanmaak van nieuw vetweefsel en helpt de spiermassa opbouwen;
  • BioPerine, verbetert de spijsvertering en verhoogt de energieverbranding;
  • GarCitrin, geeft een verzadigd gevoel en vermindert de vetopslag in het lichaam.
Deze formule pakt overgewicht op alle fronten aan, waardoor de weegschaal en de spiegel sneller resultaat laten zien. Obesigard is geschikt voor iedereen die op een natuurlijke manier een paar kilo (of meer) wil afvallen. Het effect van Obesigard is het grootst als u bij het gebruik van de capsules een caloriebeperkt dieet volgt. Zorg voor voldoende verse groenten en fruit, drink veel water en probeer suiker- en vetrijke voedingsmiddelen zoveel mogelijk te vermijden. Als u daarnaast ook meer gaat bewegen, gaat het afvallen extra snel. Omdat Obesigard uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke bestanddelen, kan het veilig langere tijd gebruikt worden. U kunt dit voedingssupplement dus ook gebruiken om na het afvallen op gewicht te blijven.

Hoe gebruikt en doseert u Obesigard?

De samenwerkende drogisten hebben Obesigard online beschikbaar in verpakkingen van 60 capsules. De aanbevolen dosering van Obesigard is als volgt:

  • Volwassenen: tweemaal daags (’s ochtends en ’s avonds) voor de maaltijd 1 capsule zonder te kauwen innemen met voldoende water.
Overschrijd de aanbevolen dosering niet. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen

Er zijn bij het gebruik van Obesigard geen bijwerkingen te verwachten. Krijgt u toch last van klachten, raadpleeg dan een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Obesigard is niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar. Gebruik dit afslankmiddel niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Reviews (1)
4 / 5 gebaseerd op 1 reviews

topper

josie (4/5)
de haag, 28-11-2012

ik heb obesigard 3 maanden gebruikt en moet zeggen dat het echt goed helpt, ben 5,5 kilo afgevallen, maar was zelf ook niet zo zwaar en ben nu op gewicht Josie

Product review - Obesigard

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven