Oral-B AdvancePower

Oral-B AdvancePower

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Oral-B heeft met de AdvancePower een krachtige, praktische en zeer betaalbare elektrische tandenborstel op de markt gebracht. Deze tandenborstel werkt op batterijen en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Meer info

Laagste prijs
€ 12,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Oral-B AdvancePower?

Oral-B heeft met de AdvancePower een krachtige, praktische en zeer betaalbare elektrische tandenborstel op de markt gebracht. Deze tandenborstel werkt op batterijen en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Ideaal voor thuis, onderweg, op kantoor of tijdens het logeren. De kwaliteit is, zoals u gewend bent van Oral-B, uitstekend.

Waar wordt dit apparaat voor gebruikt?

Elektrisch poetsen is in de afgelopen jaren enorm toegenomen in populariteit. Terecht, want de elektrische tandenborstel maakt per minuut veel meer poetsbewegingen dan een handtandenborstel kan maken. Omdat veel mensen tegenwoordig ook onderweg of tijdens een vakantie elektrisch willen poetsen, heeft Oral-B de AdvancePower ontworpen. Het apparaat is compact en past daardoor gemakkelijk in een (toilet)tas. Deze draadloze tandenborstel is overigens ook zeer geschikt voor kleine badkamers met weinig ruimte.

Hoe werkt de Oral-B AdvancePower?

De Oral-B AdvancePower beschikt over een oscillerend systeem dat de tanden en kiezen grondig reinigt. Het bijgeleverde opzetborsteltje verwijdert plak en aanslag en masseert bovendien het tandvlees. Is het borsteltje aan vervanging toe of wilt u een ander type opzetborstel proberen, dan kunt u deze apart bestellen. De Oral-B AdvancePower werkt op 2 AA-batterijen (meegeleverd).

Hoe gebruikt u dit apparaat?

De Oral-B AdvancePower is, zodra de bijgeleverde batterijen in het apparaat zijn geplaatst, klaar voor gebruik. Poetsen met deze tandenborstel gaat als volgt:

 • Doe wat tandpasta naar keuze op de borstelkop;
 • Plaats de kop van de tandenborstel in de mond en druk op de aan/uitknop.
 • Houd de tandenborstel een paar seconden lang tegen de zijkanten en het kauwoppervlak van iedere tand en kies;
 • Plaats de borstel schuin op de tanden en kiezen om de tandvleesrand mee te poetsen;
 • Druk niet te hard en maak geen poetsbeweging. Laat de tandenborstel het werk doen;
 • Schakel de tandenborstel uit en haal de borstelkop dan pas uit de mond.
Reinig de opzetborstel na ieder gebruik onder stromend water. Verwissel de borstelkop om de drie maanden of eerder als de blauwe indicatorhaartjes wit worden. Oral-B opzetborsteltjes zijn los nabestellen.

Wanneer mag u de Oral-B AdvancePower niet gebruiken?

De Oral-B AdvancePower is in principe geschikt voor ieder volwassen gebit. Gebruik bij een vaste beugel een speciale orthodontische opzetborstel. Heeft u een aandoening aan het gebit of het tandvlees, overleg dan met de (tand)arts of poetsen met een elektrisch tandenborstel geschikt is.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Oral-B AdvancePower

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven