Oral-B Opzetborstels

Oral-B Opzetborstels

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Heeft u een elektrische tandenborstel van Oral-B? Dan kunt u de opzetborsteltjes los bijbestellen. Het assortiment Oral-B opzetborstels is zeer uitgebreid: er is voor iedere poetsbehoefte een bijpassend borsteltje verkrijgbaar. Meer info

Laagste prijs
€ 10,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat zijn Oral-B Opzetborstels?

Heeft u een elektrische tandenborstel van Oral-B? Dan kunt u de opzetborsteltjes los bijbestellen. Het assortiment Oral-B opzetborstels is zeer uitgebreid: er is voor iedere poetsbehoefte een bijpassend borsteltje verkrijgbaar. De borstels passen bovendien op alle roterende Oral-B modellen, met uitzondering van de Sonicare-serie.

Waar wordt dit artikel voor gebruikt?

Elektrisch poetsen is veel beter voor het gebit dan poetsen met een handtandenborstel. Een elektrische borstel maakt duizenden poetsbewegingen per minuut en verwijdert dus meer plak en voedselresten. Het is echter wel belangrijk om de juiste soort opzetborstel te kiezen. Zo weet u zeker dat uw gebit optimaal gereinigd wordt. Vervang de opzetborstels regelmatig. U ziet aan de blauwe indicatorhaartjes wanneer het tijd wordt om een nieuwe opzetborstel te gebruiken.

Hoe werken de Oral-B Opzetborstels?

Oral-B opzetborstels zijn verkrijgbaar in diverse varianten, waaronder:

 • CrossAction: met schuingeplaatste borstelharen die de ruimtes tussen de tanden en kiezen beter bereiken en goed onder de tandvleesrand komen.
 • FlossAction: met cupvormige borstel die ieder gebitselement apart omvat. De MicroPulse borstelharen zijn lang en dun, waardoor ze de interdentale ruimtes goed kunnen bereiken.
 • TriZone: diamantvormige borstel waarvan de top afzonderlijk beweegt. Hierdoor ontstaat een zeer intensieve, drievoudige reiniging.
 • Precision Clean: smalle borstel met groene, zeer flexibele borstelharen die het tandvlees masseren en langere, blauwe interdentale tips die goed tussen de tanden reinigen. Ook verkrijgbaar in een sensitive-uitvoering voor het gevoelige gebit.
 • Ortho Care Essentials kit: speciale kit met twee opzetborstels (Flexisoft Ortho en Interspace) die geschikt zijn voor het reinigen van het gebit met een vaste beugel.

Hoe gebruikt u dit artikel?

De Oral-B opzetborstels zijn eenvoudig op de Oral-B elektrische tandenborstel te klikken. Maak de opzetborstel na iedere poetsbeurt goed schoon onder stromend water. Voor het beste resultaat moeten de opzetborstels regelmatig vervangen worden. Elke borstelkop is voorzien van blauwe indicatorharen. Zodra deze haartjes wit worden is het tijd om een nieuw borsteltje te gebruiken.

Wanneer mag u de opzetborstels niet gebruiken?

De Oral-B opzetborstels zijn in principe geschikt voor ieder volwassen gebit. Heeft u een aandoening aan het tandvlees of het gebit, overleg dan met de (tand)arts of u elektrisch mag poetsen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Oral-B Opzetborstels

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven