Oral-B Stages Power

Oral-B Stages Power

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De Oral-B Stages Power elektrische tandenborstels zijn speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar. De tandenborstels worden gebruikt in combinatie met een bijbehorende, kleinere opzetborstel die het onregelmatige melkgebit goed reinigt. Meer info

Laagste prijs
€ 14,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Oral-B Stages Power?

De Oral-B Stages Power elektrische tandenborstels zijn speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar. De tandenborstels worden gebruikt in combinatie met een bijbehorende, kleinere opzetborstel die het onregelmatige melkgebit goed reinigt. Zowel de tandenborstels als de bijpassende Oral-B Stages Power opzetborstels zijn verkrijgbaar in verschillende kleurrijke uitvoeringen met de populaire Disney-thema’s Cars en Princess.

Let op: De Oral-B Stages Power werkt op 2 meegeleverde batterijen en is dus niet oplaadbaar.

Waar wordt dit product voor gebruikt?

Onderzoek heeft uitgewezen dat elektrisch poetsen veel effectiever is dan poetsen met een handtandenborstel. Een gewone elektrische tandenborstel is voor het kindergebit echter vaak te groot. Oral-B ontwierp daarom een speciale sonische tandenborstel die geschikt is voor jonge kinderen. De cupvormige opzetborstels hebben langere haren in het midden, zodat het hele oppervlak van het gebit goed gepoetst wordt. Bovendien past de kleinere borstel beter in de kindermond. De Disney-figuurtjes waarmee de tandenborstels gedecoreerd zijn, zorgen ervoor dat kinderen met plezier hun gebit verzorgen.

Hoe werkt de Stages Power tandenborstel?

De Oral-B Stages Power tandenborstel maakt 5600 poetsbewegingen per minuut, zowel met trillende als met draaiende bewegingen. Door deze 2D-reiniging wordt er 100% meer tandplak verwijderd dan met een gewone handtandenborstel. De ingebouwde timer geeft een signaal als het tijd is om een ander deel van het gebit te poetsen. Zo leert het kind om het hele gebit goed te reinigen.

Hoe gebruikt u dit apparaat?

De elektrische tandenborstel moet voor het eerste gebruik worden opgeladen. U kunt de Oral-B Stages Power tandenborstel gebruiken met tandpasta van een willekeurig merk. Help jonge kinderen met poetsen. Een paar tips:

 • Zet de tandenborstel pas aan als de borstelkop in de mond is. Dit voorkomt spetteren;
 • Plaats de borstelkop schuin op de tanden en kiezen zodat ook de tandvleesrand wordt gepoetst;
 • Houd de tandenborstel een paar seconden lang tegen iedere tand en kies;
 • Druk niet te hard en maak geen poetsbeweging. De tandenborstel doet het werk;
 • Wissel na het timer-signaal van kant. De tandenborstel maakt dan een paar korte, haperende bewegingen;
 • Schakel de tandenborstel uit voordat u de borstelkop uit de mond haalt.
Reinig de opzetborstel na het poetsen onder stromend water. Poets minstens tweemaal per dag en verwissel de borstelkop regelmatig. De opzetborstel is aan vervanging toe als de blauwe haartjes wit worden. Bij normaal gebruik zal dit ongeveer na drie maanden het geval zijn. Nieuwe Oral-B Stages Power opzetborstels zijn apart verkrijgbaar.

Wanneer mag u de Oral-B Stages Power niet gebruiken?

De elektrische Oral-B Stages Power tandenborstels zijn in principe geschikt voor ieder kindergebit. Jonge kinderen mogen de tandenborstel alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene. Gebruik altijd de bijpassende opzetborstels: deze zijn speciaal afgestemd op de kleinere kindermond en het (melk)gebit. Heeft uw kind een aandoening aan het gebit, het tandvlees of de tong of twijfelt u of uw kind de sonische tandenborstel mag gebruiken, overleg dan eerst met de (tand)arts.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Oral-B Stages Power

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven