Orthica Vitamine D

Orthica Vitamine D

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Orthica Vitamine D is een voedingssupplement. Vitamine D is belangrijk bij een groot aantal lichaamsfuncties. Het zorgt onder andere voor sterke botten en een goede weerstand. Meer info

Laagste prijs
€ 9,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Orthica Vitamine D?

Orthica Vitamine D is een voedingssupplement. Vitamine D is belangrijk bij een groot aantal lichaamsfuncties. Het zorgt onder andere voor sterke botten en een goede weerstand. Orthica heeft diverse soorten Vitamine D in het assortiment. Deze voedingssupplementen bevatten geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose of synthetische conserveringsmiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen. Orthica Vitamine D is geschikt voor vegetariërs.

Waar wordt dit voedingssupplement voor gebruikt?

Het lichaam heeft vitamine D nodig om calcium uit de voeding op te kunnen nemen. Dit is belangrijk voor het behoud van stevige botten, tanden en kiezen. Daarnaast speelt vitamine D een grote rol bij de spier- en hersenfuncties en het immuunsysteem. Een tekort aan vitamine D kan leiden tot botontkalking en klachten als spierzwakte, een verslechterde weerstand en depressieve gevoelens. Het lichaam haalt vitamine D voornamelijk uit zonlicht. Mensen met een donkere huid of mensen die niet vaak buiten komen, lopen het risico op een tekort aan vitamine D. Ook kinderen tot 4 jaar en ouderen hebben extra vitamine D nodig. Orthica vitamine D vult een eventueel vitamine D-tekort aan en vermindert of voorkomt het ontstaan van klachten.

Hoe gebruikt en doseert u Orthica Vitamine D?

Orthica heeft de volgende voedingssupplementen met vitamine D in het assortiment:

  • Orthica Vitamine D: handige kauwtabletten met vitamine D3 die gemakkelijk zijn in te nemen. Ondersteunt de spierfunctie en zorgt voor sterke botten en een goede weerstand. Kan ook gebruikt worden door kinderen vanaf 1 jaar. Dosering: 1 kauwtablet per dag, bij voorkeur innemen tijdens of net na de maaltijd.
  • Orthica D-10: voor sterke tanden en gezonde botten. Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. De kleine tabletjes zijn makkelijk te doseren en in te nemen. Geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Dosering: vanaf 1 tablet (= 10 mcg) per dag, afhankelijk van de leeftijd en behoefte (zie bijsluiter of aanwijzing op verpakking).
  • Orthica D-25: kleine, ronde tabletjes à 25 mcg. Geschikt voor kinderen en volwassenen. Dosering: vanaf 1 tablet (afhankelijk van de leeftijd en behoefte, zie bijsluiter of verpakking) per dag innemen tijdens of net na de maaltijd.
  • Orthica Vitamine D Spierkracht: vitamine D in druppelvorm. Kan onder andere een heilzaam effect hebben op spierzwakte, en helpt zodoende om valpartijen door spierzwakte bij ouderen te voorkomen. Kan goed gecombineerd worden met een multivitaminenpreparaat. Dosering: 1 druppel per dag innemen tijdens of vlak na de maaltijd. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar.
Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen

Orthica Vitamine D wordt doorgaan zonder problemen verdragen. Krijgt u onverhoopt toch last van bijwerkingen, overleg met een arts.

Wanneer mag u dit voedingssupplement niet gebruiken?

Gebruik Orthica Vitamine D niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. De samenstelling van dit voedingssupplement kunt u vinden in de bijsluiter of op de verpakking.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Orthica Vitamine D

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven