P20 Sunfilter

P20 Sunfilter

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Verantwoord zonnen en toch lekker bruin worden: met P20 Sunfilter kan het. De zonnebrandproducten van P20 bevatten geen olie, vet en parfum en beschermen alle huidtypes maar liefst 10 uur lang tegen verbranding en andere schadelijke invloeden van de zon. Meer info

Laagste prijs
€ 19,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken

Wat is P20 Sunfilter?

Verantwoord zonnen en toch lekker bruin worden: met P20 Sunfilter kan het. De zonnebrandproducten van P20 bevatten geen olie, vet en parfum en beschermen alle huidtypes maar liefst 10 uur lang tegen verbranding en andere schadelijke invloeden van de zon. De producten van P20 verhinderen het bruiningsproces niet. Uw huid krijgt op een veilige manier een prachtige, gezonde bruine tint. U kunt de zonnebrandcrème van P20 Sunfilter online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?

De zon is heerlijk, maar kent ook zijn nadelen. Wie te lang onbeschermd in de zon zit, loopt of ligt, kan verbranden. Dit is niet alleen pijnlijk en vervelend, maar verhoogt ook de kans op het ontwikkelen van huidkanker. Daarnaast zorgen de uv-stralen van de zon ervoor dat de huid sneller oud wordt, waardoor rimpels, vlekken en andere beschadigingen vervroegd kunnen ontstaan. Een goede zonbescherming is dan ook essentieel als u met zonnig weer naar buiten gaat. P20 Sunfilter is verkrijgbaar in diverse sterktes die zowel de lichte als de getinte huid uitstekend beschermen tegen uv-straling. De zonnebrandcrèmes van dit Deense merk zijn zeer waterbestendig, waardoor u ook tijdens zwemmen of andere outdoor watersporten goed beschermd bent.

Hoe gebruikt en doseert u P20 Sunfilter?

Bij de samenwerkende drogisten kunt u P20 Sunfilter online bestellen in diverse varianten, waaronder:

  • P20 Sunfilter lotion. Heldere gel die snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat. Beschermt de huid gedurende 10 uur. P20 Sunfilter heeft de hoogste classificatie als het gaat om waterbestendigheid: na 80 minuten in het water is uw huid nog altijd prima beschermd tegen verbranding en huidveroudering. Dit product is verkrijgbaar in factor 20. Breng P20 Sunfilter rijkelijk aan op de huid, ongeveer een kwartier voordat u in de zon of in het water gaat. Na het afdrogen een nieuw laagje aanbrengen.
  • P20 Sunfilter Spray. Handige spray waarmee u uw huid gemakkelijk voorziet van een gelijkmatig laagje lotion. Verkrijgbaar in factor 15, 20, 30 en 50.
Kies altijd een beschermingsfactor die past bij uw huidtype. Hoe lichter uw huid is, hoe hoger de beschermingsfactor moet zijn. P20 Sunfilter kan ook op het gezicht worden gebruikt. Vermijd daarbij wel contact met de ogen. Breng desgewenst na het aanbrengen uw dagcrème en/of make-up aan.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik P20 Sunfilter niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten (zie verpakking). De zonnebrandproducten van P20 zijn ook geschikt voor kleine kinderen. Stel jonge kinderen en baby’s echter niet bloot aan direct zonlicht.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - P20 Sunfilter

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven