Predictor zelftest

Predictor zelftest

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Zwanger of niet zwanger? Met de Predictor zwangerschapstest weet u het al voordat u overtijd bent! De test is zo gemaakt dat hij het kleinste spoortje hCG-hormoon (zwangerschapshormoon) al in een zeer vroeg stadium kan ontdekken in de urine. Meer info

Laagste prijs
€ 10,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Predictor Zelftest?

Zwanger of niet zwanger? Met de Predictor zwangerschapstest weet u het al voordat u overtijd bent! De test is zo gemaakt dat hij het kleinste spoortje hCG-hormoon (zwangerschapshormoon) al in een zeer vroeg stadium kan ontdekken in de urine. Hierdoor kan een eventuele zwangerschap al voor het eind van de cyclus worden bevestigd. U kunt de Predictor Zelftest online bestellen bij een van de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt de test voor gebruikt?

Als u probeert zwanger te worden, is het elke maand weer spannend: is het gelukt, of word ik toch ongesteld? Uiteraard kan het ook andersom: u heeft geen kinderwens, maar heeft misschien een keer onveilig gevreeën en bent bang voor een ongewenste zwangerschap. Ook dan geeft een Predictor Zelftest snel uitsluitsel. Met de Predictor zwangerschapstest hoeft u niet te wachten tot u overtijd bent of ongesteld wordt. Deze test kan al 6 dagen voor de verwachte menstruatie aantonen of u zwanger bent of niet. Predictor staat bekend om zijn betrouwbare testmateriaal: de uitslag geeft (vanaf vier dagen voor de verwachte menstruatie) maar liefst 99% zekerheid. Naast de diverse soorten zwangerschapstesten, heeft dit merk ook een ovulatietest in het assortiment die kan aantonen of u in uw vruchtbare periode bent. Zo helpt Predictor u om sneller in verwachting te raken.

Hoe gebruikt u de Predictor Zelftest?

De samenwerkende drogisten hebben de Predictor Zelftest online verkrijgbaar in diverse varianten, waaronder de Predictor Vroege Zwangerschapstest (Predictor Early). Het uitvoeren van deze zwangerschapstest gaat al volgt:

 • Haal de teststick uit de verpakking en verwijder de roze huls;
 • Houd de absorberende tip gedurende 5 seconden in uw urinestraal terwijl u plast, of vang eerst wat urine op in een schoon potje en houd de gehele absorberende tip gedurende 5 seconden in de urine;
 • Plaats de huls weer op de teststick en leg deze plat op een vlakke ondergrond.
 • Wacht drie minuten;
 • U kunt nu de uitslag zien in het venster. Deze uitslag is tot 10 minuten na het verstrijken van de wachttijd te bekijken.
Lees voor het uitvoeren van de test altijd eerst de handleiding. De Predictor Zelftest is bedoeld voor eenmalig gebruik. Gooi de gebruikte test bij het huisvuil.

Uitslag van de Predictor Zwangerschapstest

De uitslag van de zwangerschapstest verschijnt in het resultaatvenster op de teststick. Dit gebeurt door middel van roze streepjes. Is er na het verstrijken van de wachttijd maar 1 streepje te zien, dan bent u niet zwanger. Verschijnen er 2 streepjes, dan bent u wel zwanger. Het resultaat is ook positief als een van de twee streepjes wat lichter gekleurd is dan de andere. Verschijnt er helemaal geen streepje in het resultaatvenster, dan is de test niet goed uitgevoerd. U heeft misschien te weinig urine gebruikt, de instructies niet goed opgevolgd of een beschadigde teststick gebruikt. Herhaal de test met een nieuwe Predictor Early zelftest.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Predictor zelftest

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven