Prelox

Prelox

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Prelox is een veilig manier om uw potentie te verhogen. De natuurlijke ingrediënten in Prelox maken het makkelijker om een erectie te krijgen en deze langer vast te houden. Meer info

Laagste prijs
€ 41,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Prelox?

Prelox is een veilig manier om uw potentie te verhogen. De natuurlijke ingrediënten in Prelox maken het makkelijker om een erectie te krijgen en deze langer vast te houden. Hierdoor kunt u ontspannen en vol zelfvertrouwen genieten van een stevige vrijpartij. De Prelox erectiepil geeft geen bijwerkingen en kan langdurig gebruikt worden. Wilt u dit product discreet thuis ontvangen? Dan kunt u Prelox online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. Uw bestelling wordt dan in een neutrale verpakking opgestuurd.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Een erectie krijgen is niet altijd vanzelfsprekend. Vooral op latere leeftijd krijgen veel mannen wat meer moeite om opgewonden te raken. Bovendien neemt de kwaliteit van de erecties vaak wat af, waardoor de penis sneller slap wordt. Erectieproblemen kunnen aardig wat stress en onzekerheid veroorzaken. Hierdoor raakt menig liefdesleven in de put. Erectiemedicatie kan helpen. Een reguliere erectiepil kan echter veel bijwerkingen veroorzaken en wordt uitsluitend voorgeschreven door een arts. Prelox werkt op basis van natuurlijke ingrediënten, waardoor het veilig gebruikt kan worden en zonder recept te verkrijgen is.
De Prelox erectiepil werkt op basis van L-arginine en Pycnogenol. Deze stoffen verhogen de productie van stikstofmonoxide in het lichaam, wat een stimulerend effect heeft op de bloedsomloop in de penis. Een penis die goed doorbloed is, kan gemakkelijker stijf worden en houdt de erectie ook langer vast. Dit heeft een positieve invloed op uw prestaties in bed. De werkzaamheid van Prelox is bewezen in een klinisch onderzoek. Maar liefst 85% van de mannen die Prelox gedurende zes weken gebruikten, kregen betere erecties.

Hoe gebruikt en doseert u Prelox?

De samenwerkende drogisten hebben Prelox online beschikbaar in verpakkingen van 60 tabletten.
De aanbevolen dosering van Prelox is 2 tabletten per dag. Neem de tabletten Prelox ’s ochtends in bij de maaltijd. Om sneller resultaat te zien, kunt u de eerste twee weken een dubbele dosering aanhouden. U slikt dan ‘s ochtends en ’s avonds 2 tabletten. Hierna stapt u over op de onderhoudsdosering van eenmaal daags 2 tabletten. Prelox verbetert de bloedsomloop direct, maar het kan tot vier weken duren voordat het middel een maximaal effect heeft. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen

Er zijn bij het gebruik van de Prelox erectiepil geen bijwerkingen te verwachten. Vermoedt u dat u toch last heeft van bijwerkingen, overleg dan met een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Prelox niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie bijsluiter of verpakking). Overleg met een arts over het gebruik van dit middel als u andere, receptplichtige erectiemiddelen gebruikt of als u lijdt aan een hoge bloeddruk of een hartaandoening.

Let op: gebruikt u Sildenafil voor uw erectieprobleem, raadpleeg dan uw arts. De combinatie met Sildenafil kan namelijk de werking van Prelox remmen.

Ervaringen Prelox kunt u eenvoudig delen door het schrijven van een review.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Prelox

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven