Priorin

Priorin

Last van haaruitval, futloos of broos haar? Priorin geeft je weer een volle, sterke haardos. De bestanddelen van Priorin ondersteunen de haargroei en voeden de haarwortels. Hierdoor wordt het haar weer gezond en valt het minder uit. Meer info

Kosten vanaf
€ 48,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

 • iDeal
 • Billink
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Wat is Priorin?

Last van haaruitval, futloos of broos haar? Priorin geeft je weer een volle, sterke haardos. De bestanddelen van Priorin ondersteunen de haargroei en voeden de haarwortels. Hierdoor wordt het haar weer gezond en valt het minder uit. Dit voedingssupplement is geschikt voor zowel mannen als voor vrouwen. U kunt Priorin bij uw eigen apotheek of drogist kopen of u kunt aan Dokteronline.com de opdracht geven op dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij. Uw opdracht wordt snel thuisgestuurd.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Een hoofd vol glanzende lokken is niet voor iedereen weggelegd. Problemen als haaruitval en slap, dof of kwetsbaar haar komen vaak voor. In veel gevallen worden haarproblemen veroorzaakt door een gebrek aan voedingsstoffen. Dit kan de haarwortels verzwakken, waardoor haren minder sterk worden, hun glans verliezen en sneller uitvallen. Periodes waarin de haarwortels extra voedingsstoffen nodig kunnen hebben, zijn onder andere:

 • Tijdens of na een zwangerschap;
 • Tijdens de overgang;
 • Tijdens of na een periode van veel stress of oververmoeidheid;
 • Tijdens of na een ziekte of het gebruik van medicijnen;
 • Tijdens of na een streng dieet of bij een eenzijdig voedingspatroon.

Priorin bevat onder andere biotine. Deze voedingsstof ondersteunt de haargroei en maakt de haren van binnenuit sterker. Het resultaat: sterk en glanzend haar, minder haaruitval en meer zelfvertrouwen. Let op: Priorin is niet geschikt voor de behandeling van erfelijke kaalheid bij mannen (alopecia androgenetica).

Hoe gebruikt en doseert u Priorin?

Een verpakking bevat 120 capsules. De aanbevolen dosering is als volgt:

 • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: gedurende minimaal 3 maanden tweemaal daags ('s ochtends en 's avonds) 1 capsule innemen. Hierna, of zodra de klachten verminderen, kunt u overstappen op een onderhoudsdosering van eenmaal daags 1 capsule.

Slik de capsule zonder te kauwen door met voldoende vloeistof. Neem Priorin bij voorkeur tijdens of net na de maaltijd in. Priorin kan dagelijks en het hele jaar door gebruikt worden. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen

Priorin wordt doorgaans probleemloos verdragen. Krijgt u toch last van bijwerkingen, raadpleeg dan een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Priorin niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie bijsluiter of verpakking). Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Priorin heeft geen effect op haaruitval die veroorzaakt wordt door alopecia androgenetica (erfelijke kaalheid bij mannen).

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Priorin

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven