Propecia

Vroegtijdig kaal? Propecia kopen zorgt voor een volle haardos.


Voor wie is Propecia bedoeld?

Propecia is een geneesmiddel dat wordt voorgeschreven aan mannen die last hebben van vroegtijdige kaalheid en haaruitval. Mannelijke kaalheid (alopecia androgenetica) is een probleem dat veel voorkomt. Ongewild haarverlies is voor veel mannen een taboe: een klacht waarmee ze niet graag naar de eigen huisarts gaan. Begrijpelijk maar jammer, want aan vroegtijdige kaalheid is in de meeste gevallen iets te doen. Zo kan Propecia kopen een eerste stap zijn naar een vollere haardos.

Alopecia androgenetica: mannenkwaal bij uitstek

Vroegtijdige kaalheid staat bekend als een echte mannenkwaal. De aandoening is grotendeels erfelijk bepaald: Bij mannen die aanleg hebben om op jonge leeftijd kaal te worden, worden de haarzakjes op de hoofdhuid beïnvloed door het hormoon dihydrotestosteron (DHT). Het haarzakje wordt door blootstelling aan DHT steeds kleiner en produceert steeds dunnere haren, totdat er uiteindelijk niets meer overblijft. Propecia bestellen kan een ommekeer in dit proces betekenen: het medicijn verlaagt het DHT-gehalte in de hoofdhuid waardoor de haarzakjes zich kunnen herstellen. Een paar feiten over mannelijke kaalheid:
  • Blijvend haarverlies kan al op jonge leeftijd optreden;
  • Het is bij mannen erfelijk bepaald dat alleen de haren bovenop de schedel reageren op DHT. Op de zijkant en achterkant van de schedel groeit meestal nog wel haar;
  • Alopecia androgenetica komt weliswaar meestal voor bij mannen, maar kan ook vrouwen treffen. Vrouwen worden volgens een ander patroon kaal dan mannen: bij hun wordt met name de haarinplant dunner.

Hoe werkt Propecia?

De werkzame stof in Propecia is finasteride. Dit medicijn remt de werking van dihydrotestosteron (DHT), waardoor de haarzakjes zich herstellen en er weer haar kan groeien op plekken die kaal waren. Propecia moet continu gebruikt blijven worden om het resultaat te behouden. Bij beginnend haarverlies is Propecia kopen bij een samenwerkende apotheek een hele uitkomst. Binnen enkele maanden merkt u dat het haarverlies minder wordt en uw hoofdhuid weer meer haar heeft.

Het gebruik van Propecia

Propecia is bij de apotheken die met Dokteronline.com samenwerken verkrijgbaar als tablet. Wilt u Propecia bestellen bij een samenwerkende apotheek? Houdt u dan altijd aan de voorschriften van een arts. Een paar belangrijke zaken die u moet weten voordat u Propecia aanschaft:
  • Propecia mag uitsluitend gebruikt worden door mannen. Vrouwen en kinderen mogen dit geneesmiddel niet innemen!;
  • Vrouwen die zwanger zijn mogen dit geneesmiddel niet aanraken: contact met de werkzame stof in dit medicijn kan leiden tot aangeboren afwijkingen bij een mannelijke foetus;
  • Als u stopt met dit medicijn, zullen de terug gegroeide haren na enkele maanden opnieuw uitvallen;
  • Propecia kan soms bijwerkingen veroorzaken, waaronder erectieproblemen en verlies van libido.
Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Propecia bestellen bij samenwerkende apotheken

Heeft u genoeg van uw wijkende haargrens, maar ziet u er tegenop om met dit probleem naar uw eigen huisarts te gaan? Dan kunt u Propecia kopen bij een samenwerkende apotheek. Privacy verzekerd, want u bestelt en betaalt gewoon vanuit uw eigen woonkamer. Uw bestelling wordt uiteraard zeer discreet en zorgvuldig door een samenwerkende apotheek verwerkt. Bestel Propecia vandaag nog bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek. U hebt het medicijn dan al over enkele werkdagen in huis.

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.