Proscar

Proscar kopen bij een apotheek, de oplossing bij prostaatklachten


Proscar, bij plasklachten door vergrote prostaat

Prostaatvergroting is een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij mannen op latere leeftijd. In de meeste gevallen is de aandoening niet gevaarlijk, maar levert deze wel lastige klachten op, zoals plasproblemen. Proscar zorgt ervoor dat de prostaat kleiner wordt, waardoor de klachten afnemen. Wilt u snel van uw prostaatklachten af? Dan kunt u Proscar kopen via een samenwerkende arts bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com.

Wanneer Proscar bestellen bij samenwerkende apotheken?

Proscar wordt voorgeschreven bij klachten die veroorzaakt worden door een goedaardige vergroting van de prostaat, als andere medicijnen (zoals alfablokkers) niet genoeg effect hebben. De klachten die bij een vergrote prostaat horen zijn onder andere:
  • Een verzwakte urinestraal: de straal wordt steeds onderbroken en/of is minder krachtig zodat urineren lang duurt;
  • Moeite met het ophouden van de plas, of ongewild urineverlies (incontinentie);
  • Vaker kleine beetjes moeten plassen, veel nadruppelen;
  • 's Nachts vaak uit bed moeten om te plassen.

Hoe werkt Proscar?

De prostaat is een klier die vlak bij de blaas rond de urinebuis ligt. Deze klier wordt onder invloed van het hormoon dihydrotestosteron steeds groter. Hierdoor kan de urinebuis bekneld raken, met plasproblemen tot gevolg. Finasteride, de werkzame stof in Proscar, zorgt ervoor dat de aanmaak van dihydrotestosteron wordt geremd. Hierdoor krimpt de prostaat. De urinebuis komt zodoende weer vrij te liggen waardoor plasproblemen verminderen of verdwijnen.

Het gebruik van Proscar

Proscar moet, tenzij een arts anders voorschrijft, eenmaal daags worden ingenomen met wat vloeistof. Doe dit bij voorkeur op een vast tijdstip. Proscar is verpakt in strips met kalenderaanduiding. Zo kunt u gemakkelijk elke dag een tablet innemen en vergeet u minder snel een dosis. Wilt u Proscar kopen bij samenwerkende apotheken? Lees dan altijd de bijsluiter en volg het advies van een arts. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over de behandeling met Proscar:
  • Het kan enige tijd duren voordat het effect van Proscar optimaal is. Blijf het medicijn in ieder geval gebruiken en overleg met een arts als u na enkele maanden geen verbetering opmerkt;
  • Vrouwen die zwanger zijn of willen worden, mogen niet in aanraking komen met Proscar. Gebruik daarom een condoom tijdens de geslachtsgemeenschap, om te voorkomen dat het medicijn via uw sperma het lichaam van uw partner bereikt;
  • Proscar wordt over het algemeen probleemloos verdragen, maar kan soms bijwerkingen veroorzaken, zoals een verminderd libido, impotentie of een pijnlijk gevoel in de zaadballen.
Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Proscar bestellen bij samenwerkende apotheken

Heeft u last van plasproblemen door een vergrote prostaat? Heel begrijpelijk dat u dat liever niet aan de grote klok hangt. Bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken kunt u discreet en snel Proscar kopen. Maak korte metten met prostaatproblemen en Bestel Proscar vandaag nog. Dankzij de efficiënte werkwijze van een samenwerkende apotheek heeft u Proscar al binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.