Proscar

Proscar zonder recept, kan dat?


Proscar helpt bij plasklachten als gevolg van een vergrote prostaat. Heeft u last van zulke plasklachten, maar ziet u er als een berg tegenop om naar de huisarts te gaan? Via de samenwerkende apotheken van Dokteronline.com kunt u Proscar zonder recept van uw eigen huisarts bestellen. In plaats daarvan schrijft een van de samenwerkende artsen een recept voor u uit. Proscar receptvrij bestellen is dus niet moeilijk. Hier leest u hoe eenvoudig het is.

Proscar receptvrij bestellen, dus zonder recept van eigen huisarts

Proscar is een receptplichtig geneesmiddel. Proscar receptvrij bestellen kan niet, er is een recept nodig van een arts. Bij Dokteronline.com werken we met een online artsenconsult. Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar een van de onafhankelijke artsen waarmee we samenwerken. Deze arts beoordeelt uw gezondheidssituatie aan de hand van de medische vragenlijst die u online heeft ingevuld en de arts beslist of u Proscar veilig kunt gebruiken. Het online artsenconsult werkt als volgt:
  • Kies op de bestelpagina het medicijn dat u wil bestellen en klik op artsenconsult;
  • Nieuw bij Dokteronline.com? Maak een account aan;
  • Vul de medische vragenlijst online in. Deze wordt automatisch doorgestuurd naar een van de samenwerkende artsen die de vragenlijst gaat beoordelen;
  • Controleer uw bestelling en betaal uw medicijnen online.
Zodra de aanvraag is goedgekeurd door de samenwerkende arts, schrijft de arts een online recept uit en stuurt deze naar de samenwerkende apotheek. U ontvangt Proscar binnen enkele werkdagen.

Veilig Proscar bestellen bij apotheek en gebruiken

Veel mensen vragen zich af of het veilig is om Proscar zonder recept van de huisarts te bestellen. Bij Dokteronline.com hoeft u zich geen zorgen te maken. De samenwerkende arts die uw aanvraag controleert, maakt eerst een zorgvuldige inschatting of u het medicijn mag gebruiken. Bij twijfel zal deze arts altijd eerst contact met u zoeken om een en ander na te vragen. Blijft de arts twijfelen, dan wordt er geen recept uitgeschreven en wordt uw betaling teruggestort. Dit alles om uw gezondheid optimaal te beschermen. Gaat de samenwerkende arts wel akkoord, dan weet u zeker dat u Proscar met een gerust hart kunt gebruiken.

Voor wie is Proscar bedoeld?

Een vergrote prostaat wordt vaak veroorzaakt door het mannelijke geslachtshormoon dihydrotestosteron. Proscar bevat finasteride, een stof die de werking van dit geslachtshormoon remt. Hierdoor neemt de omvang van de prostaat af en is de plasbuis minder, of niet langer bekneld. U kunt daardoor beter plassen en heeft minder last van klachten als nadruppelen of urine-incontinentie. U kunt Proscar zonder recept van uw huisarts bestellen als u last heeft van een vergrote prostaat. Bij plasklachten met een andere oorzaak kunt u Proscar beter niet gebruiken. Dit medicijn is ook niet geschikt voor vrouwen en kinderen. Houd dit medicijn vooral buiten bereik van zwangere vrouwen: de werkzame stof kan ernstige afwijkingen bij een ongeboren baby veroorzaken.

Proscar receptvrij? Met online recept

Bestelt u Proscar zonder recept van de huisarts, dan zorgt Dokteronline.com ervoor dat u toegang heeft tot alle nodige informatie over dit medicijn. Op de bestelpagina vindt u de Proscar productinformatie en een link naar de officiële bijsluiter. Ook kunt u hier diverse informatie dossiers inzien. En heeft u vragen over het online bestellen van Proscar, dan kunt u natuurlijk terecht bij onze Klantenservice.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

 

Gerelateerde artikelen