Saxenda

Saxenda kopen bij een samenwerkende apotheek


Het nieuwe afslankmiddel Saxenda in de vorm van een injectie is een krachtig wapen in de strijd tegen overgewicht. De werkzame stof in dit geneesmiddel (liraglutide) stimuleert de aanmaak van insuline, wat zorgt voor een constantere bloedsuikerspiegel en daarbij het hongergevoel onderdrukt. Saxenda maakt het een stuk gemakkelijker om af te slanken, ook als u veel kilo's moet verliezen. Online Saxenda kopen doet u veilig bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com.

Wanneer Saxenda bestellen bij een apotheek?

Saxenda is niet zomaar een afslankproduct waarmee u snel een kilootje of twee afvalt. Dit medicijn is uitsluitend bedoeld voor mensen die lijden aan obesitas en een BMI van minimaal 27 punten hebben. Heeft u al van alles geprobeerd om gewicht te verliezen, maar zonder succes? Dit vermageringsmiddel heeft zijn succes bewezen in klinische onderzoeken. Proefpersonen die behandeld werden met dit geneesmiddel verloren gemiddeld 3,7 tot 4,5 procent van hun gewicht in een jaar tijd. De controlegroep die een placebo (preparaat zonder werkzame stof) innam, viel aanmerkelijk minder af.

Online medicatie bestellen

Saxenda is nog goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), en is nu te bestellen bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. Het zal helaas een kwestie van tijd zijn voordat dit geneesmiddel illegaal nagemaakt wordt en op de zwarte markt verschijnt. Vervalste medicatie is gevaarlijk. Het kan vervuilde ingrediënten bevatten of heeft een hele andere dosering. Wilt u veilig online Saxenda bestellen, let dan op de volgende punten:
  • Koop dit medicijn via een Europese aanbieder die geregistreerd is en over een goede Klantenservice beschikt;
  • Let erop of de betaalomgeving goed beveiligd is;
  • Check de reviews van andere bezoekers op onafhankelijke websites.
  • Koop Saxenda nooit zonder recept. Dit geneesmiddel is receptplichtig. U moet een recept van een geregistreerde arts hebben om Saxenda te kunnen kopen.

Waar online Saxenda kopen

Bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken kunt u vertrouwen op veiligheid en kwaliteit. Zij leveren namelijk uitsluitend de officiële producten die rechtstreeks van de gecertificeerde fabrikant komen. Verder doen wij onze uiterste best om u zo goed mogelijk te informeren over de medicijnen. In de producttekst van Saxenda en bijsluiter vindt u informatie over de werking van Saxenda, de mogelijke bijwerkingen en de aanbevolen dosering. Ook qua financiële afwikkeling is alles goed geregeld. Na uw bestelling bij een samenwerkende apotheek rekent u online af via een beveiligd betaalsysteem. De apotheek stuurt uw bestelling op, zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met de medicijnen.

Saxenda: weg met de overtollige kilo's

Afvallen is niet eenvoudig, zeker niet als u veel gewicht moet verliezen. Saxenda is niet het zoveelste middel dat valse beloftes maakt. Dit medicijn vermindert daadwerkelijk uw eetlust, waardoor een dieet veel gemakkelijker vol te houden is. Zorg ervoor dat u Saxenda combineert met een caloriearm dieet en veel beweging. Op die manier werkt dit afslankmiddel optimaal en zult u sneller afvallen. Meer informatie over afvallen en beweging vindt u in ons informatiedossier. In de bijsluiter leest u meer over het gebruik van Saxenda. Hierin staat ook vermeld hoe u de voor gevulde injecties moet inspuiten.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.