Scholl Kalknagel Behandelset

Scholl Kalknagel Behandelset

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De kalknagel behandelset van het gerenommeerde voetverzorgingsbedrijf Scholl bevat een alles-in-één-systeem voor de behandeling van kalknagels. De set bestaat uit vijf vijlen voor eenmalig gebruik en een flesje schimmeldodende nagelvloeistof. Meer info

Laagste prijs
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Wat is een Scholl kalknagel behandelset?

De kalknagel behandelset van het gerenommeerde voetverzorgingsbedrijf Scholl bevat een alles-in-één-systeem voor de behandeling van kalknagels. De set bestaat uit vijf vijlen voor eenmalig gebruik en een flesje schimmeldodende nagelvloeistof. De behandelset is zeer compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen. U kunt de Scholl kalknagel behandelset zonder recept bestellen.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Een kalknagel komt vaak voor. Deze aandoening, ook wel schimmelnagel genoemd, is te herkennen aan een brokkelige structuur en een lichtgele tot bruine kleur. Vaak wordt de nagel ook wat dikker en kan het oppervlak er bobbelig uitzien. Schimmels gedijen in een vochtige, warme omgeving. Het zwembad of de sauna is dan ook de plek om een schimmelinfectie op te lopen. Ook het dragen van synthetische sokken en schoenen, waardoor de voeten gaan transpireren, kan het ontstaan van een kalknagel veroorzaken. De kalknagel behandelset zorgt ervoor dat de schimmels in de nagel worden gedood, zodat er weer een gezonde nagel kan groeien.

Hoe gebruikt u de Scholl kalknagel behandelset?

De Scholl kalknagel behandelset bevat materiaal voor twee behandelfases. In de eerste fase wordt het aangetaste nageloppervlak wekelijks gevijld met een nagelvijl. U gooit de vijl na gebruik direct weg. Zo voorkomt u dat de nagel opnieuw besmet wordt. In de tweede fase behandelt u de kalknagel met de nagelvloeistof. Deze vloeistof dringt diep door in alle lagen van de nagel en doodt 99,9% van de schimmels die een kalknagel veroorzaken. In totaal duurt de gehele behandeling enkele maanden. Het is belangrijk dat u de behandeling blijft voortzetten om te voorkomen dat de schimmel terugkeert. Zorg ervoor dat de huid en ogen niet in contact komen met de nagelvloeistof. Sluit na gebruik van de vloeistof direct het flesje.

Gebruiksaanwijzing

De behandeling van de kalknagel bestaat uit twee fases:

  • Eerste fase: vijl gedurende vijf weken eenmaal per week het nageloppervlak met een nagelvijl. Was en droog de nagel en gooi de vijl weg.
  • Tweede fase: breng gedurende vier weken dagelijks een laagje nagelvloeistof aan op de kalknagel. Laat de vloeistof vijf minuten drogen voordat u uw sokken aantrekt.
Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen te verwachten bij het gebruik van de Scholl kalknagel behandelset. Krijgt u bij gebruik van de nagelvloeistof toch klachten, staak dan de behandeling en overleg met de arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik de Scholl kalknagel behandelset niet als u overgevoelig bent voor een van de gebruikte stoffen in de nagelvloeistof. Behandel de kalknagel alleen met de vloeistof als de onderliggende of omringende huid niet beschadigd is. Overleg met de arts of u dit product veilig kunt gebruiken als u diabetes heeft of wanneer u lijdt aan een voetaandoening.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

U kunt de Scholl kalknagel behandelset zonder bezwaar gebruiken als u zwanger bent. Overleg met de arts of u dit product mag gebruiken als u borstvoeding geeft.

Dit product beïnvloedt uw reactievermogen niet. Er gelden voor dit product geen waarschuwingen wat betreft het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Scholl Kalknagel Behandelset

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven