Sensilube

Sensilube

Sensilube is een glijmiddel. Het helpt vaginale ongemakken te voorkomen, bijvoorbeeld tijdens het vrijen. Sensilube is geur- en kleurloos en heeft dezelfde pH-waarde als het lichaam. Meer info

Kosten vanaf
€ 9,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Sensilube vaginaal glijmiddel 40 ml

€ 9,50

Wat is Sensilube?

Sensilube is een glijmiddel. Het helpt vaginale ongemakken te voorkomen, bijvoorbeeld tijdens het vrijen. Sensilube is geur- en kleurloos en heeft dezelfde pH-waarde als het lichaam. Dit product is hypoallergeen en tast het materiaal van condooms en andere voorbehoedsmiddelen niet aan. Wilt u dit glijmiddel niet bij uw eigen drogist kopen? Dan kunt u ook aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij. Uw opdracht wordt in een neutrale verpakking opgestuurd.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Vaginale droogheid komt vaak voor. Het kan onder andere veroorzaakt worden door hormonale schommelingen, medicijngebruik of stress. Ook de leeftijd speelt een rol: naarmate een vrouw ouder wordt, maken de slijmvliezen minder vocht aan. Vaginale droogheid kan vervelende gevolgen hebben, zoals jeuk, pijn of een branderig gevoel. Bovendien kan vrijen door de droogheid pijn gaan doen of stroever gaan, wat het seksleven vaak niet ten goede komt. Sensilube vult het vochttekort in de intieme zone op natuurlijke wijze aan. De vloeistof is afgestemd op de natuurlijke flora in de vagina en benadert de samenstelling van het lichaamseigen vocht. Sensilube werkt daardoor niet irriterend.

Hoe gebruikt en doseert u Sensilube?

Het glijmiddel wordt geleverd in een praktische doseerpomp. U kunt Sensilube op ieder gewenst moment en in iedere gewenste hoeveelheid gebruiken. Gebruikt u dit glijmiddel bij het vrijen, breng Sensilube dan met de handen aan bij de ingang van de vagina en op de penis van uw partner. Dit kan zowel tijdens het voorspel als vlak voor de geslachtsgemeenschap. Sensilube bevat geen zaaddodende middelen en is niet bedoeld als anticonceptiemiddel. U kunt Sensilube ook gebruiken om het inbrengen van een thermometer, zetpil of tampon gemakkelijker te maken. Hiervoor heeft u slechts een kleine hoeveelheid glijmiddel nodig. Laat Sensilube niet in de ogen komen. Na het openen van de flacon kunt u Sensilube nog drie maanden gebruiken. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen

Er zijn bij het gebruik van Sensilube glijmiddel geen bijwerkingen te verwachten. Krijgt u toch klachten, overleg dan met een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Overleg met een arts of u dit glijmiddel kunt gebruiken als uw mannelijke partner last heeft van verminderde vruchtbaarheid. Bewaar Sensilube buiten bereik van kinderen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Sensilube

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven