SleepPro Anti-Snurk Kinband

SleepPro Anti-Snurk Kinband

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De Anti-Snurk kinband van SleepPro voorkomt hinderlijk snurken tijdens de slaap. De kinband zorgt ervoor dat de mond niet open kan zakken. Hierdoor wordt u gedwongen om ’s nachts door de neus te ademen waardoor u veel minder of helemaal niet snurkt. Meer info

Laagste prijs
€ 17,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een SleepPro Anti-Snurk Kinband?

De Anti-Snurk kinband van SleepPro voorkomt hinderlijk snurken tijdens de slaap. De kinband zorgt ervoor dat de mond niet open kan zakken. Hierdoor wordt u gedwongen om ’s nachts door de neus te ademen waardoor u veel minder of helemaal niet snurkt. De kinband is gemaakt van zacht, elastisch en huidvriendelijk materiaal en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.

Waar wordt dit hulpmiddel voor gebruikt?

Snurken wordt veroorzaakt door geblokkeerde luchtwegen. Vaak is een openvallende mond de boosdoener: hierdoor zakt de tong in de keelholte, wat de ademhaling verstoort en het snurkende geluid veroorzaakt. De kinband zorgt ervoor dat de mond gesloten blijft. Hierdoor blijft de tong op zijn plaats en blijven de luchtwegen goed open. Doordat de mond dicht is, haalt u automatisch adem door uw neus. De kans op snurken is hierdoor minimaal. Een bijkomend voordeel is dat de kinband ook helpt tegen een droge mond.

Hoe werkt de Anti-Snurk kinband?

De Anti-Snurk kinband is een brede, elastische band die de kin met het achterhoofd verbindt, waardoor de onderkaak omhoog wordt getrokken. De mond kan op deze manier niet of nauwelijks openzakken. De kinband is verstelbaar en daardoor geschikt voor zowel grote als kleine hoofden. U kunt dit artikel eenvoudig reinigen in de wasmachine.

Hoe gebruikt u dit hulpmiddel?

Breng de kinband aan voordat u naar bed gaat. Maak de elastische band voor het eerste gebruik op maat door de stelbanden aan te passen totdat de band strak genoeg zit. Door de handige klittenbandsluiting is dit heel eenvoudig. Dankzij het zachte, rekbare en ventilerende materiaal zit de kinband zeer comfortabel. U kunt daardoor ongestoord slapen. In de bijsluiter leest u meer over het gebruik van de kinband.

Wanneer mag u de SleepPro Anti-Snurk kinband niet gebruiken?

De kinband is alleen geschikt voor volwassenen. Draag dit hulpmiddel uitsluitend als u goed door uw neus kunt ademen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - SleepPro Anti-Snurk Kinband

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven