Sleepright Dental Guard

Sleepright Dental Guard

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De Sleepright Dental Guard is een gebitsbeschermer. Het bitje voorkomt dat het gebit beschadigd raakt door tandenknarsen of tandenklemmen. De Dental Guard hoeft niet op maat te worden gemaakt en kan dus direct gebruikt worden. Meer info

Laagste prijs
€ 49,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Sleepright Dental Guard?

De Sleepright Dental Guard is een gebitsbeschermer. Het bitje voorkomt dat het gebit beschadigd raakt door tandenknarsen of tandenklemmen. De Dental Guard hoeft niet op maat te worden gemaakt en kan dus direct gebruikt worden. Doordat er geen kunststof laag over de tanden komt, is de gebitsbeschermer zeer comfortabel. Sleepright Dental Guard is verkrijgbaar in diverse modellen.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Tandenknarsen en -klemmen, ook wel bruxisme genoemd, kan veel schade toebrengen aan het gebit. Doordat de tanden en kiezen met kracht over elkaar heen worden geschoven, kunnen gebitselementen slijten, kan het tandglazuur beschadigen en kunnen tanden of kiezen zelfs losraken. Bruxisme kan daarnaast leiden tot kaakklachten, hoofdpijn en oorsuizen.

Sleepright Dental Guard zorgt ervoor dat het boven- en ondergebit elkaar niet kunnen raken. Tandenknarsen en tandenklemmen is daardoor onmogelijk. Het gebit blijft op die manier onbeschadigd.

Hoe werkt de Sleepright Dental Guard?

Het Sleepright Dental Guard bitje bestaat uit twee beetplaatjes die met elkaar verbonden zijn door middel van een kunststof strip. Deze warmtegevoelige strip wordt tussen de lippen en de ondertanden geplaatst en neemt daar de juiste vorm aan. Dit zorgt ervoor dat de Dental Guard niet verschuift. De bijtplaatjes kunnen in vier posities worden gezet, waardoor ze geschikt zijn voor zowel een grote, kleine of een gemiddelde mond. Bovendien kunnen de bijtplaatjes draaien, zodat ze zich aanpassen aan de stand van de kaken. De bijtplaatjes zitten alleen tussen de kiezen. De tanden blijven daardoor vrij, wat een comfortabel gevoel geeft.

Hoe gebruikt u de Sleepright Dental Guard?

Stel voor het eerste gebruik de stand van de bijtplaatjes in op de juiste diepte en plaats vervolgens de Dental Guard in uw mond. De warmtegevoelige strip valt tussen de ondertanden en de onderlip. De bijtplaatjes komen tussen de boven- en onderkiezen te liggen. U kunt de Sleepright Dental Guard desgewenst ook overdag gebruiken. Spoel de Dental Guard na gebruik af onder stromend water en droog het apparaatje goed af. Sleepright Dental Guards zijn verkrijgbaar in diverse modellen, waaronder:

  • Slim-Comfort: gebitsbeschermer met een licht ontwerp. Ideaal voor mensen met een kleine mond of gevoelig tandvlees. Ook zeer geschikt om overdag te dragen.
  • Secure-Comfort: met extra vleugels aan de zijkanten die zorgen voor meer grip en stabiliteit.
  • Dura-Comfort: voor gebruik bij hevig tandenknarsen en/of tandklemmen. De bijtplaatjes zijn van dikker materiaal gemaakt en de gebitsbeschermer heeft een bredere verbindingsstrip.
Lees voor gebruik de handleiding. Op alle modellen zit een garantie van enkele maanden.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik de Sleepright Dental Guard niet als u overgevoelig bent voor een van de materialen. Heeft u een afwijking aan uw mond, kaken of gebit, gebruik de gebitsbeschermer dan alleen op advies van de (tand)arts. De Sleepright Dental Guard is niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar, tenzij de (tand)arts anders adviseert.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Sleepright Dental Guard

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven