Sleepright Nasal Breathe Aid

Sleepright Nasal Breathe Aid

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De Sleepright Nasal Breathe Aid is een neusspreider die de neusgaten openhoudt. Hierdoor kunt u beter door de neus ademen en verminderen klachten als snurken of een verstopte neus. Meer info

Laagste prijs
€ 17,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Sleepright Nasal Breathe Aid?

De Sleepright Nasal Breathe Aid is een neusspreider die de neusgaten openhoudt. Hierdoor kunt u beter door de neus ademen en verminderen klachten als snurken of een verstopte neus. De Sleepright Nasal Breathe Aid is klein en eenvoudig in gebruik.

Waar wordt het product voor gebruikt?

De neusspreider wordt gebruikt bij een verstoorde neusademhaling. Door een verstopte neus of smalle neusgaten kunt u het benauwd krijgen en daardoor overschakelen op een mondademhaling. Dit kan leiden tot snurken, verminderde zuurstofopname en een minder diepe slaap. De Sleepright Nasal Breathe Aid zorgt ervoor dat de neusademhaling verbetert, zodat u beter slaapt en fitter wakker wordt. De neusspreider kan ook overdag gebruikt worden om beter door de neus te ademen, bijvoorbeeld tijdens het sporten of bij een verstopte neus als gevolg van een allergie of verkoudheid.

Hoe werkt de Sleepright Nasal Breathe Aid?

De neusspreider van Sleepright bestaat uit een kunststof clip met twee vleugels die in de neusgaten worden aangebracht. De vleugels drukken de neusgaten van binnenuit open, waardoor er meer lucht naar binnen kan stromen. Het lichaam wordt zo beter van zuurstof voorzien, wat goed is voor de spieren en sportprestaties verbetert. Bovendien heeft u minder de neiging om door de mond te ademen, zodat u niet of nauwelijks meer snurkt. De Sleepright Nasal Breathe Aid is gemaakt van elastische materiaal dat niet irriteert. Dankzij de onopvallende kleur en het bescheiden ontwerp, kunt u dit hulpmiddel ook overdag discreet dragen.

Hoe gebruikt u de neusspreider?

Breng de Sleepright Nasal Breathe Aid aan in de neus door de flexibele vleugels iets naar binnen te drukken en deze vervolgens in de neusgaten te schuiven. De vleugels veren nu terug in hun oorspronkelijke positie waardoor de neusgaten wijder worden. Het verbindingsstukje tussen de vleugels zorgt ervoor dat de neusspreider op zijn plaats blijft zitten. U kunt de neusspreider eenvoudig verwijderen door zachtjes aan het verbindingsstukje te trekken. Maak de neusspreider na ieder gebruik schoon in een lauw sopje en bewaar het hulpmiddel in de bijgeleverde opbergdoos. Vervang de Sleepright Nasal Breathe Aid na 15 dagen.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik de Sleepright Nasal Breathe Aid neusspreider niet bij jonge kinderen, tenzij de arts anders adviseert. De neusspreider is niet geschikt voor mensen die lijden aan een aandoening aan de neus. Overleg bij twijfel eerst met de arts of u de neusspreider mag gebruiken.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Sleepright Nasal Breathe Aid

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven