Sleepzz Anti-Tandenknars

Sleepzz Anti-Tandenknars

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Sleepzz Anti-Tandenknars is een gebitsbeschermer: een kunststof bitje dat de tanden en kiezen beschermt tegen schade als gevolg van tandenknarsen. De gebitsbeschermer voorkomt bovendien het hinderlijke, knarsende geluid. Meer info

Laagste prijs
€ 14,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Sleepzz Anti-Tandenknars?

Sleepzz Anti-Tandenknars is een gebitsbeschermer: een kunststof bitje dat de tanden en kiezen beschermt tegen schade als gevolg van tandenknarsen. De gebitsbeschermer voorkomt bovendien het hinderlijke, knarsende geluid. Het bitje is eenvoudig op maat te maken en garandeert daarmee een comfortabele en ongestoorde nachtrust.

Waar wordt het hulpmiddel voor gebruikt?

Bij tandenknarsen worden de tanden onder druk over elkaar heen geschoven. Hierdoor kan het gebit slijten of schade oplopen, vooral omdat tandenknarsen meestal ’s nachts gebeurt, waardoor u er geen controle over heeft. Hevig tandenknarsen kan ervoor zorgen dat er kleine stukjes van het tandoppervlak afbreken. Dit tast de glazuurlaag aan, wat een verhoogde kans op de vorming van cariës geeft. Tandenknarsen veroorzaakt daarnaast een vervelend, schurend geluid, wat kamergenoten uit hun slaap kan houden. Het Anti-Tandenknarsbitje van Sleepzz voorkomt schade aan het gebit en geluidsoverlast als gevolg van tandenknarsen.

Hoe werkt de Anti-Tandenknars?

Het Anti-Tandenknarsbitje van Sleepzz vormt een laag om de tanden en kiezen, zodat het boven- en ondergebit elkaar niet kunnen raken. Het isolerende materiaal beschermt bovendien tegen doorbijten. Het bitje is eenvoudig op maat te maken, waardoor het perfect past en de hele nacht goed blijft zitten. De Sleepzz Anti-Tandenknars gebitsbeschermer is ook geschikt voor kinderen, mits het melkgebit gewisseld is.

Hoe gebruikt u de Sleepzz Anti-Tandenknars?

Voor het eerste gebruik moet u het bitje passend maken. U doet dit door het bitje in kokend water te leggen, waardoor het zacht wordt. Vervolgens kunt u in het flexibele materiaal bijten, zodat het zich naar uw gebit vormt. In de gebruiksaanwijzing wordt uitgelegd hoe u de gebitsbeschermer precies op maat maakt en hoe u het bitje moet gebruiken.

Reinig de gebitsbeschermer na ieder gebruik met koud stromend water en een tandenborstel. Berg de Sleepzz Anti-Tandenknars daarna op in het bijgeleverde bewaardoosje. Vervang het bitje regelmatig: bij dagelijks gebruik gaat het artikel ongeveer zes maanden mee.

Wanneer mag u dit hulpmiddel niet gebruiken?

Overleg met de (tand)arts of de Sleepzz Anti-Tandenknars gebitsbeschermer geschikt voor u is als u een beugel of kunstgebit draagt of wanneer u een aandoening heeft aan het gebit, het tandvlees of de tong. Gebruik de gebitsbeschermer niet bij kinderen met een melkgebit tenzij de tandarts anders adviseert.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Sleepzz Anti-Tandenknars

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven