Snorflex Anti-Snurkbeugel

Snorflex Anti-Snurkbeugel

4 / 5 gebaseerd op 1 reviews

De Snorflex Anti-Snurkbeugel is een hulpmiddel dat snurken voorkomt. De snurkbeugel bestaat uit twee losse bitjes voor de boven- en onderkaak die met elkaar worden verbonden door middel van elastiekjes. Meer info

Laagste prijs
€ 79,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *
Bijsluiter(s)

Wat is een Snorflex Anti-Snurkbeugel?

De Snorflex Anti-Snurkbeugel is een hulpmiddel dat snurken voorkomt. De snurkbeugel bestaat uit twee losse bitjes voor de boven- en onderkaak die met elkaar worden verbonden door middel van elastiekjes. De snurkbeugel houdt de onderkaak naar voren, waardoor de tong geen kans krijgt om in de keelholte te zakken en het snurken wordt voorkomen. De Snorflex Anti-Snurkbeugel is eenvoudig passend te maken op ieder gebit.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Snurken is vervelend, zowel voor uzelf als voor uw partner. Het hinderlijke geluid houdt anderen uit de slaap. Daarnaast kan snurken er ook voor zorgen dat u minder diep slaapt of te weinig zuurstof binnenkrijgt. Dit kan klachten als vermoeidheid of prikkelbaarheid geven. De oorzaak van snurken is een geblokkeerde luchtpijp. Als de tong naar achteren zakt, kan deze de keelholte vullen, waardoor de adem zich langs een blokkade moet persen. Als gevolg hiervan gaat het weefsel in de keelholte trillen, wat het snurkgeluid produceert. De Snorflex Anti-Snurkbeugel trekt de onderkaak iets naar voren. Hierdoor kan de tong tijdens het slapen niet naar achteren zakken, zodat de luchtpijp goed openblijft.

Hoe werkt de Snorflex Anti-Snurkbeugel?

De snurkbeugel bestaat uit twee kunststof bitjes die aansluiten op het boven- en ondergebit. Het bovenbitje heeft haakjes aan de voorkant, terwijl het onderbitje haakjes aan de achterkant heeft. Door de bovenste en onderste haakjes door middel van elastiekjes met elkaar te verbinden, ontstaat er een trekkracht. Hierdoor wordt de onderkaak als het ware naar voren getrokken, waardoor de tong de hele nacht op zijn plaats blijft. De elastiekjes zijn flexibel genoeg om de kaken tijdens het dragen van de beugel toch enigszins los van elkaar te kunnen bewegen, zowel zijwaarts als neerwaarts en achterwaarts. De anti-snurkbeugel is daardoor zeer comfortabel.

Hoe gebruikt u de Snorflex Anti-Snurkbeugel?

Voor het eerste gebruik moet u de Snorflex Anti-Snurkbeugel eerst op maat maken. Dit doet u als volgt:

 • Leg de bitjes in een pan met koud water en zet deze op een warmtebron.
 • Verwarm het water tot net voor het kookpunt, draai de warmtebron uit en wacht 30 seconden;
 • Haal het bitje voor de bovenkaak uit het water en duw deze stevig om uw bovengebit;
 • Doe hetzelfde met het bitje voor de onderkaak;
 • Klem gedurende 1 minuut de tanden en kiezen op elkaar;
 • Neem de bitjes uit de mond en leg ze in een bak met koud water om de afdrukken te fixeren;
 • Bevestig twee elastiekjes om de haakjes van de bitjes zoals beschreven in de handleiding. De anti-snurkbeugel is nu klaar voor gebruik.
Draag de snurkbeugel als u naar bed gaat. Spoel de anti-snurkbeugel na ieder gebruik af met lauw water en reinig de snurkbeugel regelmatig met speciale reinigingstabletten. Vervang de elastiekjes iedere 14 dagen.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

De Snorflex Anti-Snurkbeugel is niet geschikt voor kinderen, voor mensen die loszittende tanden of kiezen hebben, en voor mensen die een uitneembare gebitsprothese dragen. Gebruik de snurkbeugel niet als u overgevoelig bent voor latex of als u een aandoening heeft aan het kaakgewricht. Twijfelt u of de anti-snurkbeugel geschikt voor u is, overleg dan eerst met de (tand)arts.

Reviews (1)
4 / 5 gebaseerd op 1 reviews

Anti-snurkbeugel

Ronny (4/5)
Brugge, 24-05-2016

Was vooraf zeer sceptisch maar ik moet eerlijk toegeven, Het werkt effectief. In het begin is het een beetje wennen maar na 30 jaar snurken is dit , niet in het minst voor mijn partner, een openbaring.

Product review - Snorflex Anti-Snurkbeugel

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven