SOA Zelftest

Veilig vrijenVeilig vrijen betekent dat je jezelf beschermt tegen geslachtsziekten en zwangerschappen tijdens het vrijen. In tegenstelling tot wat men vaak denkt, is het mogelijk om onveilige seks te bedrijven zonder daadwerkelijk geslachtsgemeenschap te hebben. Er bestaan meerdere vormen van seksueel genot, die zonder bescherming risicovol kunnen zijn voor de gezondheid. Naast de vaginale geslachtsgemeenschap is bescherming ook gewenst bij anale geslachtsgemeenschap, beffen en pijpen.

Omdat veel mensen niet weten of ze een geslachtsziekte hebben, is het altijd aan te raden jezelf goed te beschermen. Zeker als jij of je vriend of vriendin veel losse seksuele contacten hebt, of meerdere relaties achter elkaar hebt gehad. Zorg dat je altijd goed voorbereid bent! Het condoom is een bekend middel om veilig seks te hebben, maar er zijn meerdere middelen die je kunnen beschermen tegen SOA en ongewenste zwangerschap. Kijk hiervoor eens verder op onze website .

Het condoom beschermt tegen veel geslachtsziekten, als het op de juiste manier gebruikt wordt. Maar seksueel overdraagbare aandoeningen als herpes, genitale wratten en schaamluis kunnen ook met een condoom niet altijd voorkomen worden, omdat deze aandoeningen via de huid en het haar in de schaamstreek overgedragen kunnen worden. Voor anale geslachtsgemeenschap zijn speciale, extra stevige, condooms verkrijgbaar bij de met Dokteronline.com samenwerkende drogisterijen. Ook bij het beffen is het verstandig jezelf te beschermen tegen eventuele SOA, dat kun je doen door middel van een beflapje. De pil is, evenals de morning-afterpil, slechts geschikt om ongewenste zwangerschappen te voorkomen, maar zijn niet geschikt om SOA tegen te gaan.

https://dug3fehy1j4tq.cloudfront.net/images/sub_cat/informatie_over_stimulatie_dokteronline_com_3_1305031525_200.jpg
Product
Prijs *
Product – Prijs *

* Prijs is inclusief BTW.