Somatoline Cosmetic

Somatoline Cosmetic

De effectieve oplossing voor cellulitis is Somatoline Cosmetic. De ingrediënten die het product bevat pakken de oorzaak van het probleem aan. Ze dringen tot diep in de huid door. Meer info

Kosten vanaf
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken

Somatoline Cosmetic voor een strak silhouet

De effectieve oplossing voor cellulitis is Somatoline Cosmetic. De ingrediënten die het product bevat pakken de oorzaak van het probleem aan. Ze dringen tot diep in de huid door. De crème heeft een vetafbrekende en hydraterende werking. Bovendien drijft het overtollig vocht af. U huid wordt strak en stralend zonder cellulitis.

Anticellulite kuur

Speciaal voor vrouwen die van cellulitis af willen. De kuur heeft een langdurige werking en gaat opslag van vet tegen. De stofwisseling wordt gestimuleerd en overtollig vet afgevoerd. Het heeft een `warm-koud` effect, waardoor de bloedcirculatie verbetert.

Afslankkuren

Somatoline Cosmetic heeft naast de anticellulitis kuur, verschillende afslankkuren. Intensief afslankende nachtkuur: stimuleert de bloedcirculatie terwijl u slaapt. Hierdoor stijgt uw lichaamstemperatuur en versnelt uw metabolisme. Vetophopingen op vooral heupen en dijen worden aangepakt. Kuur voor buik- en heupzone: gaat vetophopingen tegen rond buik en heupen. Een zichtbaar slanker silhouet is het resultaat. Het voorkomt dat plaatselijk vet terugkomt. Total body afslankende gel kuur: verbetert de elasticiteit van de huid en gaat vetophopingen tegen. De gel wordt snel opgenomen en de huid verstevigt. Voor het gehele silhouet, vooral heupen, armen en benen. Er zijn ook speciale afslankkuren voor mannen verkrijgbaar.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Somatoline Cosmetic

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven