Somnolis Anti-Snurkbeugel

Somnolis Anti-Snurkbeugel

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De Somnolis Anti-Snurkbeugel is een voordelige maar doeltreffende manier om snurken te voorkomen. Het apparaatje bestaat uit een kant-en-klaar bitje dat met behulp van speciale strips de onderkaak een fractie naar voren trekt. Meer info

Laagste prijs
€ 30,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Somnolis Anti-Snurkbeugel?

De Somnolis Anti-Snurkbeugel is een voordelige maar doeltreffende manier om snurken te voorkomen. Het apparaatje bestaat uit een kant-en-klaar bitje dat met behulp van speciale strips de onderkaak een fractie naar voren trekt. Hierdoor neemt snurken af. Deze anti-snurkbeugel kan niet passend worden gemaakt aan het individuele gebit en is daarom is vooral bedoeld voor kortstondig of incidenteel gebruik, bijvoorbeeld tijdens een korte vakantie, ziekenhuisopname of andere logeergelegenheid.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Snurken wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een geblokkeerde luchtpijp. Dit gebeurt met name wanneer de tong tijdens het slapen achter in de keel zakt, waardoor er vibraties ontstaan. De Somnolis Anti-Snurkbeugel trekt de onderkaak iets naar voren, waardoor de tong niet naar achteren kan glijden. Hierdoor blijft de luchtpijp goed open en verdwijnt het snurkende geluid.

Hoe werkt de Somnolis Anti-Snurkbeugel?

De anti-snurkbeugel werkt op basis van een bitje dat over de onderkaak past. Het bitje is aan de achterzijde verbonden met een strip die over het bovengebit valt. De onderkaak krijgt daardoor geen gelegenheid om naar achteren te schuiven. De anti-snurkbeugel wordt geleverd met strips in verschillende lengtes. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel bewegingsvrijheid de onderkaak heeft. Hoe korter de strip, hoe minder ver de onderkaak naar achteren kan bewegen en hoe meer het snurken voorkomen wordt.

Hoe gebruikt u de Somnolis Anti-Snurkbeugel?

De Somnolis Anti-Snurkbeugel is zeer gemakkelijk in gebruik. Het bitje is gemaakt in een one-size-fits-all-uitvoering en hoeft dus niet aan het gebit te worden aangepast. Voor het eerste gebruik, moet u wel een verbindingsstrip naar keuze op de beugel plaatsen. Dit is snel en eenvoudig te doen volgens de aanwijzingen in de handleiding.

De anti-snurkbeugel is gemaakt van doorschijnend materiaal, waardoor u het apparaat discreet kunt dragen. Het inzetten van de beugel is een handomdraai gebeurd. Dankzij het zeer lichte materiaal (het apparaatje weegt slechts 8 gram) voelt u de beugel nauwelijks zitten. Wel kan de anti-snurkbeugel in het begin raar smaken en kunt u tijdelijk last krijgen van speekselvloed. Meestal gaan deze klachten na verloop van tijd vanzelf over. Spoel de anti-snurkbeugel na ieder gebruik af met lauw water. Reinig het apparaat regelmatig met speciale reinigingstabletten. Dit maakt eventuele bacteriën onschadelijk en voorkomt het ontstaan van nare geurtjes.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

De Somnolis Anti-Snurkbeugel is niet geschikt voor kinderen. Gebruik het apparaatje niet als u loszittende tanden of kiezen heeft, of een uitneembare gebitsprothese draagt. Gebruik de beugel niet als u niet goed door de neus kunt ademen of als u een aandoening heeft aan het kaakgewricht. Twijfelt u of de anti-snurkbeugel geschikt voor u is, overleg dan eerst met de (tand)arts.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Somnolis Anti-Snurkbeugel

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven