Spataderolie vd pluym

Spataderolie vd pluym

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Heeft u last van vermoeide, zware benen en spataderen? Spataderolie van Van Der Pluym helpt deze klachten te verminderen. De olie bevat diverse plantaardige ingrediënten, waaronder arnica, calendula, citroen, hamamelis en pompelmoes. Meer info

Laagste prijs
€ 14,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Spataderolie Van Der Pluym?

Heeft u last van vermoeide, zware benen en spataderen? Spataderolie van Van Der Pluym helpt deze klachten te verminderen. De olie bevat diverse plantaardige ingrediënten, waaronder arnica, calendula, citroen, hamamelis en pompelmoes. Deze extracten hebben een versterkende invloed op de vaatwanden en dragen bij aan soepele en elastische bloedvaten. U kunt Spataderolie Van Der Pluym online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. U heeft dit product dan binnen drie werkdagen in huis.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Spataderen zijn zichtbare, opgezwollen bloedvaten die in een kronkelend patroon vlak onder de huid liggen. Vaak gaan ze gepaard met klachten als zware of vermoeide benen, krampen, jeuk, of trillingen. Deze klachten zijn het gevolg van een slechte bloedsomloop in de benen. Een verminderde bloedsomloop kan veroorzaakt worden door te lang staan, vaak met de benen over elkaar zitten, overgewicht, ouderdom, hormonale factoren of een erfelijke aanleg. Daarnaast kan een zwangerschap ook spataderen en aanverwante klachten veroorzaken.

Van Der Pluym Spataderolie stimuleert de bloedsomloop in de benen. Hierdoor voelen de benen minder zwaar aan en verminderen ook de andere klachten. Dankzij de natuurlijke samenstelling kunt u de olie veilig en desgewenst langdurig gebruiken.

Hoe gebruikt en doseert u Spataderolie Van Der Pluym?

Bij de samenwerkende drogisten kunt u Spataderolie Van Der Pluym online kopen in een verpakking van 50 ml. De olie wordt geleverd in een handige spray waarmee u het product zonder knoeien aanbrengt. De aanbevolen wijze van gebruik is als volgt:

  • Twee- tot driemaal daags een kleine hoeveelheid olie op en rond de aangedane plekken sprayen. Masseer de olie licht in, maar wrijf niet over zichtbare spataderen.
Schud het flesje voor ieder gebruik. Was na het aanbrengen uw handen en laat de olie niet in de ogen komen. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen

Van Der Pluym Spataderolie is een natuurlijk product en wordt doorgaans probleemloos verdragen. Krijgt u onverhoopt toch last van bijwerkingen, raadpleeg dan een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Spataderolie Van Der Pluym niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie verpakking of bijsluiter). Gebruik het product niet als u last heeft van een (ader)ontsteking of trombose. Spataderolie Van Der Pluym is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Spataderolie vd pluym

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven