Spiroflor VSM

Spiroflor VSM

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Spiroflor van VSM is er in diverse varianten. Spiroflor Warm is een gezondheidsproduct en zorgt voor een sneller herstel van je zwaar belaste spieren en pezen na fysieke inspanning. Meer info

Laagste prijs
€ 8,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Spiroflor?

Spiroflor van VSM is er in diverse varianten. Spiroflor Warm is een gezondheidsproduct en zorgt voor een sneller herstel van je zwaar belaste spieren en pezen na fysieke inspanning. Daarnaast bestaat er Spiroflor SRL Spier- en gewrichtscrème en Spiroflor SRL Spier- en gewrichtsgel welke beide homeopathische geneesmiddelen zijn. Klik hier voor meer informatie over Spiroflor SRL Spier- en gewrichtscrème en Spiroflor SRL Spier- en gewrichtsgel.

Spiroflor Warm

Gebruik Spiroflor Warm voor een sneller herstel van je zwaar belaste spieren en pezen na fysieke inspanning. Spiroflor Warm bevordert de doorbloeding en zorgt dankzij een extra warmtecomponent voor een warm en weldadig gevoel.

Toepassing Spiroflor Warm

Gebruik Spiroflor Warm bij zwaar belaste, gevoelige en stijve spieren en pezen. De plantaardige bestanddelen bevorderen de doorbloeding en ondersteunen het herstel van spieren en pezen na fysieke inspanning. Bovendien zorgt het warmtecomponent voor een weldadig en ontspannen gevoel.

Ingrediënten Spiroflor Warm

Spiroflor Warm bevat per 100 gram gel: Bellis perennis extract 6 g, Spiraea ulmaria extract 2 g, Arnica montana extract 10 g. Hulpstoffen: Aqua, alcohol, paraffine liquidum, triethanolamine, , carbomer, parfum, methyl nicotinate, ascorbic acid, methylparaben, eugenol, limonene, disodium EDTA, linalool.

Gebruiksadvies Spiroflor Warm

De gel op de gewenste plek(ken) licht inmasseren. De handeling indien gewenst tot drie maal per dag herhalen. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Vermijd contact met de ogen en gebruik dit middel niet op de beschadigde huid of bij een overgevoeligheid voor salicylaten.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Spiroflor VSM

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven