Stackers

Stackers

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Stackers helpen bij het afvallen. Deze fatburners verhogen de stofwisseling, verminderen de eetlust en geven het lichaam een energieboost. Hierdoor gaat het afvallen sneller en voelt u zich tegelijkertijd fit en energiek. Meer info

Laagste prijs
€ 33,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat zijn Stackers?

Stackers helpen bij het afvallen. Deze fatburners verhogen de stofwisseling, verminderen de eetlust en geven het lichaam een energieboost. Hierdoor gaat het afvallen sneller en voelt u zich tegelijkertijd fit en energiek. Wilt u Stackers online bestellen, dan kunt u terecht bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. Uw bestelling wordt snel en discreet verpakt thuisgestuurd.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Afslanken gaat soms best moeizaam. Door minder te eten kan de stofwisseling vertragen. Dit belemmert het afvalproces. Veel mensen voelen zich tijdens het afvallen ook nog eens moe en futloos, wat een extra zware wissel trekt op hun doorzettingsvermogen. Klinkt dit herkenbaar? Stackers helpen u uit deze dieetput. De uitgekiende formule in deze dieetpillen bestaat onder meer uit groene thee-extract, guarana, cafeïne en Siberische ginseng. Deze ingrediënten zorgen voor een snellere vetverbranding. De calorieën die u binnenkrijgt, worden niet opgeslagen als vet, maar worden daadwerkelijk gebruikt. Uw stofwisseling wordt als het ware in een hogere versnelling gezet, waardoor lijnen meer effect heeft en de kilo’s sneller verdwijnen. Stackers tillen ook uw energieniveau naar een hoger plan, waardoor u zich fitter voelt en daardoor ook meer zin heeft om te bewegen.

Hoe gebruikt en doseert u Stackers?

Stackers zijn er in verschillende soorten. De samenwerkende drogisten hebben Stackers online verkrijgbaar in de volgende variant(en):

  • Stacker 4 Ephedra-vrij: krachtige afslankpil zonder de omstreden stof efedra. Deze super fatburner zorgt voor een optimale stofwisseling, werkt hongerremmend, verscherpt de concentratie en geeft veel energie. Gebruik: neem na de maaltijd 1 capsule in met voldoende water. De maximale dagdosering is 3 capsules.
Gebruik Stackers niet langer dan 1 maand zonder overleg met een arts. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen

Stackers bevatten onder andere cafeïne. Bent u daar gevoelig voor, dan kunt u last krijgen van bijwerkingen, zoals hartkloppingen, trillende handen of slaapproblemen. Heeft u veel last van deze klachten, dan kunt u beter stoppen met het gebruik van Stackers. Ervaart u hevige of ernstige bijwerkingen, raadpleeg dan een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Stackers niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten (zie bijsluiter of verpakking), als u zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u jonger bent dan 18 jaar. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor mensen die lijden aan een hart- of vaatziekte, een hoge bloeddruk, glaucoom, diabetes, schildklierproblemen of nier- of prostaatproblemen. Gebruik Stackers niet als u medicijnen van het type MAO-remmers inneemt. In de bijsluiter of op de verpakking vindt u aanvullende informatie over de contra-indicaties en andere waarschuwingen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Stackers

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven