Supradyn Complex Energy

Als aanvulling op de dagelijkse voeding, is Supradyn Complex Energy complex speciaal ontwikkeld om dagelijks natuurlijke energie in het lichaam te activeren. Je lichaam is een bron van natuurlijke energie, maar het heeft wel dagelijks de juiste voedingsstoffen nodig om deze energie te activeren en te kunnen blijven functioneren. Meer info

Kosten vanaf
€ 10,51
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Supradyn Complex Energy Bruis 30 Tabl.

€ 12,70

Supradyn Complex Energy 35 Tabl.

€ 10,51

Supradyn Complex Energy 65 Tabl.

€ 16,90
Product informatie

Als aanvulling op de dagelijkse voeding, is Supradyn Complex Energy complex speciaal ontwikkeld om dagelijks natuurlijke energie in het lichaam te activeren. Je lichaam is een bron van natuurlijke energie, maar het heeft wel dagelijks de juiste voedingsstoffen nodig om deze energie te activeren en te kunnen blijven functioneren. Elke vorm van inspanning - zowel lichamelijk als geestelijk - vraagt om energie. Met een drukke en afwisselende levensstijl is er in het algemeen behoefte om deze energie te activeren. Elke Supradyn Complex Energy tablet bevat een complete en energie vrijmakende combinatie van vitamines, mineralen en sporenelementen met het natuurlijke lichaamseigen co-enzym Q10. Deze voedingsstoffen worden goed door je lichaam opgenomen en kunnen aanvullen wat je lichaam nodig heeft om natuurlijke energie te activeren. Supradyn Complex Energy is een multivitamine complex wat al deze voedingstoffen bevat.

U kunt Supradyn Complex Energy kopen bij uw eigen apotheek of drogist of u kunt aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Supradyn Complex Energy

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven