Tena Men

Tena Men

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Tena Men is speciaal ontworpen voor mannen die in mindere of meerdere mate urine verliezen (incontinentie). De producten van Tena Men beschermen de onderkleding en kunnen vrijwel onzichtbaar in het ondergoed worden gedragen. Meer info

Laagste prijs
€ 15,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken

Wat is Tena Men?

Tena Men is speciaal ontworpen voor mannen die in mindere of meerdere mate urine verliezen (incontinentie). De producten van Tena Men beschermen de onderkleding en kunnen vrijwel onzichtbaar in het ondergoed worden gedragen. Ze zijn aangepast aan de anatomie van het mannelijk lichaam, zijn ultradun en tegelijkertijd zeer absorberend waardoor doorlekken vrijwel onmogelijk is. Daarnaast zijn de Tena Men producten voorzien van ‘Odour Control’: speciale antibacteriële bestanddelen die nare geurtjes voorkomen. Dankzij Tena Men kunt u alle dagelijkse activiteiten gewoon blijven uitvoeren, zonder zorgen over uw urineverlies. U voelt zich de hele dag comfortabel en zelfverzekerd. Bij Dokteronline.com kunt u de Tena Men artikelen discreet online bestellen.

Waar wordt het voor gebruikt?

Tena Men beschermt de kleding bij urineverlies, een aandoening waarbij er onwillekeurig urine uit de plasbuis stroomt. Dit kan gaan om kleine beetjes (druppels of scheutjes), maar ook om grotere hoeveelheden of zelfs de hele blaasinhoud. De oorzaken van urineverlies bij de man zijn heel divers. Incontinentie kan onder andere ontstaan door:

 • Prostaatproblemen: de prostaat is een klier die rond de urinebuis ligt. Als de prostaat groter wordt, kan deze de urinebuis beknellen. Plasproblemen zoals urine-incontinentie kunnen hierdoor ontstaan
 • Aandoeningen aan de urinebuis of blaas, zoals een ontsteking
 • Operatieve ingrepen in het bekkengebied, aan de prostaat of aan de penis
 • Aandoeningen waarbij de communicatie tussen de hersenen en de blaas verstoord zijn, bijvoorbeeld Multiple Sclerose, de ziekte van Parkinson, dementie of diabetes
 • Bijwerkingen van bepaalde medicijnen, zoals vocht afdrijvende middelen

Hoe gebruikt u Tena Men?

De Tena Men verbanden worden in het ondergoed gedragen. De plakstrips zorgen ervoor dat het product goed blijft zitten. Dokteronline.com heeft verschillende artikelen van Tena Men in het assortiment die geschikt zijn voor diverse situaties. Er bestaan namelijk meerdere soorten incontinentie:

 • Stressincontinentie: urineverlies dat optreedt tijdens het tillen, niezen, hoesten, bukken of lachen
 • Aandrangincontinentie: deze vorm van incontinentie wordt veroorzaakt door een overactieve blaas. De blaas voelt voller dan hij eigenlijk is, waardoor er hevige aandrang om te urineren optreedt en het toilet soms niet op tijd bereikt wordt
 • Functionele incontinentie: als men niet (op tijd) bij het toilet kan komen door een lichamelijke of psychische beperking.
Tena Men is verkrijgbaar in diverse absorptiesterktes. Voor licht urineverlies volstaan de Tena Men producten uit level 1. Gaat het om grotere hoeveelheden urine, dan zijn Tena Men level 2 of level 3 producten beter geschikt. Daarnaast zijn er ook Tena Men pants (broekjes) verkrijgbaar voor optimale absorptie en zekerheid.

Tena Men producten mogen overigens nooit door het toilet worden gespoeld. Gooi gebruikte Tena Men artikelen altijd in de vuilnisbak.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Tena Men

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven