TePe Angle Interdentale Ragers

TePe Angle Interdentale Ragers

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

TePe Angle Interdentale Ragers zijn zeer geschikt om moeilijk bereikbare plekken tussen de tanden en kiezen te reinigen. De borsteltjes staan in een hoek ten opzicht van het handvat, zodat ze ook de interdentale ruimtes achter in de mond goed kunnen bereiken. Meer info

Laagste prijs
€ 4,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

TePe Angle Interdentale Ragers Assortiment (alle maten) 6 st.

€ 4,50

Wat zijn TePe Angle Interdentale Ragers?

TePe Angle Interdentale Ragers zijn zeer geschikt om moeilijk bereikbare plekken tussen de tanden en kiezen te reinigen. De borsteltjes staan in een hoek ten opzicht van het handvat, zodat ze ook de interdentale ruimtes achter in de mond goed kunnen bereiken. Het handvat van deze ragers is bovendien extra lang, voor een optimale grip. TePe Angle Interdentale Ragers hebben een uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar in zes verschillende maten.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Ragen is een onmisbaar onderdeel van een goede mondhygiëne. Na het tandenpoetsen blijven er voedselresten en bacteriën achter in de ruimtes tussen de tanden en kiezen. Een rager is klein genoeg om dit vuil weg te halen. Dit vermindert de vorming van tandplak en beschermt het gebit tegen cariës en ontstekingen. De achterste kiezen zijn met rechte ragers vaak lastig te bereiken. Dankzij de gebogen nek en het lange handvat van TePe Angle Interdentale Ragers, wordt het ragen op deze plekken een stuk gemakkelijker.

Hoe werken TePe Angle Interdentale Ragers?

TePe Angle Interdentale Ragers hebben een met kunststof overtrokken, metalen kern en stevige maar zachte borstelhaartjes. De rager reinigt niet alleen de ruimte tussen de tanden en kiezen, maar bijvoorbeeld ook het gebied rondom een implantaat en naast de slotjes van een vaste beugel. TePe Angle Interdentale Ragers zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 1.9 m, 2.6 mm, 3.0 mm, 3.5 mm en 5.3 mm. De dikte van de kern verschilt per variant.
Kies een maat die goed bij uw gebit past. De metalen kern van de rager mag de tanden en kiezen niet raken. Hoe groter de diameter, des te dikker is het borsteltje. Voor het schoonmaken van de interdentale ruimtes aan de voorkant van het gebit kan een rager met een gebogen nek soms lastig zijn. Kies in dat geval voor TePe interdentale ragers (apart verkrijgbaar). Deze hebben een recht borsteltje en een iets kleiner handvat.

Hoe gebruikt u TePe Angle Interdentale Ragers?

Gebruik de rager na het tandenpoetsen. De richtlijnen voor ragen zijn als volgt:

  • Houd het handvat tussen duim en wijsvinger en steek het borsteltje in de ruimte die u wil schoonmaken.
  • Beweeg het borsteltje heen en weer zodat al het vuil verwijderd wordt.
  • Spoel, als alle interdentale ruimtes gereinigd zijn, de mond en spoel de rager af onder stromend water. Plaats de beschermdop terug op de rager.
Vervang de ragers na drie maanden of zodra de rager kapot gaat of haartjes begint te verliezen.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Houd TePe Angle Interdentale Ragers altijd buiten bereik van kleine kinderen. Overleg met de (tand)arts of u ragers mag gebruiken rondom loszittende gebitselementen of als u lijdt aan een aandoening aan het tandvlees.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - TePe Angle Interdentale Ragers

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven