Terbinafine (Lamisil)

Terbinafine bestellen via een arts consult bij een samenwerkende apotheek bij schimmelinfecties van huid en nagels


Wanneer Terbinafine kopen bij een apotheek?

Terbinafine is een antimycoticum: een schimmeldodend medicijn. Schimmelinfecties als ringworm, voetschimmel en kalknagels zijn vervelend en veroorzaken vaak jeuk en pijn. Terbinafine wordt gebruikt bij schimmelinfecties van de huid en nagels. U kunt via een online consult bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com Terbinafine kopen in de vorm van tabletten. Artsen schrijven deze tabletten vaak voor als terbinafine-crème (Lamisil) niet, of niet afdoende werkt.

Terbinafine: bij zwemmerseczeem, ringworm, kalknagels

Schimmelinfecties komen vaak voor op de huid en in nagels. De meest bekende vormen hiervan zijn:
  • Ringworm: kringvormige rode, schilferende plekken die branderig/jeukend aanvoelen;
  • Voetschimmel (zwemmerseczeem): een schimmelinfectie waarbij de huid van de voet (vaak tussen de tenen) rood en schilferig wordt, wat soms gepaard gaat met jeuk en/of kloofjes;
  • Schimmelnagel (kalknagel): bij deze aandoening wordt de nagel brokkelig en lichtgeel. Soms is de huid rond de nagel ook aangetast, hetgeen roodheid en jeuk veroorzaakt.
Heeft u last van voetschimmel, een kalknagel, ringworm of een andere schimmelinfectie van de huid, en werkt schimmeldodende crème niet genoeg? Terbinafine bij samenwerkende apotheken bestellen kan ervoor zorgen dat deze vervelende kwaal geneest.

Hoe werkt een Terbinafine?

Terbinafine vernietigt de celwand van diverse soorten schimmels en gisten, waardoor deze sterven. De werkzame stof terbinafine komt via het bloed in de huidcellen en nagels terecht. Op deze manier wordt het probleem niet lokaal aangepakt, zoals met een crème, maar wordt de schimmelinfectie van binnenuit bestreden. Het uitroeien van een schimmelinfectie kost tijd, vooral bij kalknagels. Nagels groeien langzaam, waardoor het een aantal maanden duurt voordat de zieke nagel helemaal is uitgegroeid. Huidinfecties als ringworm en zwemmerseczeem genezen sneller: binnen een aantal weken bent u van de klachten af.

Het gebruik van Terbinafine

De tabletten Terbinafine moeten in hun geheel worden doorgeslikt met wat vloeistof. Het tijdstip van inname maakt hierbij niet uit. Het is belangrijk dat u de kuur afmaakt, ook als de symptomen van de schimmelinfectie al eerder zijn verdwenen. Als u te vroeg stopt met dit medicijn, kan de voetschimmel, ringworm of kalknagel terugkomen. Wilt u Terbinafine bestellen bij een samenwerkende apotheek? Lees dan voor gebruik goed de bijsluiter en volg de richtlijnen van een arts. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over de behandeling met Terbinafine:
  • Terbinafine maakt de huid gevoeliger voor uv-straling, waardoor huiduitslag en verbranding kunnen ontstaan. Vermijd daarom tijdens de kuur direct zonlicht en staak het gebruik van een zonnebank;
  • U kunt bij het gebruik van Terbinafine soms last krijgen van maagdarmklachten, hoofdpijn en spierpijn.
Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Terbinafine kopen bij samenwerkende apotheken

Heeft u last van ringworm, zwemmerseczeem of schimmelnagels? Terbinafine kopen bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com helpt. Uiteraard gaan zij discreet om met uw order. Zo hoeft niemand te weten dat u kampt met een vervelende voetschimmel of andere schimmelinfectie. Bovendien is uw bestelling binnen een paar muisklikken geregeld. Dat scheelt een hoop tijd en gedoe. Bestel Terbinafine vandaag nog via een online consult bij een samenwerkende apotheek. De apotheek verzendt de medicijnen zo spoedig dat u die al binnen 1 tot 3 werkdagen in huis heeft.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.