Thiospot

Last van ontsierende pigmentvlekken op het gezicht, de handen of op andere plaatsen? Met Thiospot crème verdwijnen ze op een huidvriendelijke manier. Dit product bevat geen schadelijke stoffen en kan zonder bezwaar langdurig gebruikt worden. Meer info

Kosten vanaf
€ 33,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Wat is Thiospot?

Last van ontsierende pigmentvlekken op het gezicht, de handen of op andere plaatsen? Met Thiospot crème verdwijnen ze op een huidvriendelijke manier. Dit product bevat geen schadelijke stoffen en kan zonder bezwaar langdurig gebruikt worden. Wilt u ook een vlekkeloze huid, dan kunt u Thiospot bij uw eigen drogist kopen of u kunt aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Het stofje melanine beschermt onze huid tegen schadelijke straling. Het zorgt er ook voor dat de huid mooi bruin wordt bij blootstelling aan zonlicht. Soms maakt de huid echter teveel melanine aan, waardoor de kleurstof in de huid zich ophoopt en er zogenaamde pigmentvlekken ontstaan. Voorbeelden hiervan zijn ouderdomsvlekken, levervlekken en het zwangerschapsmasker. De vlekken komen vaak voor op de huid van de handen, onderarmen, het gezicht en andere plekken die vaak in de zon komen. Pigmentvlekken zijn op zich niet gevaarlijk, maar kunnen de huid behoorlijk ontsieren. Vooral in het gezicht kan dat soms hinderlijk zijn. Thiospot maakt de huid weer egaal van teint. De crème remt de aanmaak van melanine, waardoor de hoeveelheid kleurstof in de huid vermindert. Daarnaast zorgt de Thiospot ervoor dat de huidcellen zich sneller vernieuwen. Op die manier worden de vlekken steeds lichter en zullen ze uiteindelijk verdwijnen.

Hoe gebruikt en doseert u Thiospot?

Thiospot is er in verschillende uitvoeringen:

  • Thiospot crème: bevat onder andere alfa-liponzuur, een middel dat de aanmaak van melanine vermindert. De crème bevat geen schadelijke stoffen (zoals hydrochinon). Gebruik: tweemaal daags aanbrengen op de pigmentvlek(ken) en de crème licht inwrijven.

Laat de crème niet in de ogen komen en was na gebruik uw handen. Voor een optimaal resultaat moet u het product consequent blijven gebruiken. Als u stopt met de behandeling, kunnen de pigmentvlekken terugkomen. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen

Thiospot crème geeft doorgaans geen bijwerkingen. Raadpleeg een arts als u onverhoopt toch klachten ervaart.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Thiospot niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie verpakking of bijsluiter). Bewaar Thiospot altijd buiten bereik van kinderen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Thiospot

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven