Tramadol

Tramadol kopen bij een samenwerkende apotheek


Tramadol is een opioïde pijnstiller: dit geneesmiddel onderbreekt pijnsignalen voordat ze in de hersenen aankomen. Deze sterke pijnstiller is uitsluitend op recept bij de apotheek verkrijgbaar. Heeft u geen tijd of zin om de eigen huisarts te bezoeken? Dan kunt u Tramadol kopen via een apotheek die samenwerkt met Dokteronline.com. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kan dat zonder recept van uw eigen huisarts: wij brengen u desgewenst in contact met een samenwerkende arts voor een online consult. Deze arts die zo uw medische gegevens controleert, schrijft vervolgens een recept voor u uit. De bestelling wordt bij een samenwerkende apotheek geplaatst en deze stuur de medicijnen vlot en discreet naar u op. En dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk.

Wanneer Tramadol kopen bij een apotheek?

Tramadol is niet bedoeld voor lichte pijnklachten. Over het algemeen schrijft een arts pas Tramadol voor als pijnstillers uit andere categorieën (paracetamol, ontstekingsremmende pijnstillers) niet genoeg effect hebben. Tramadol wordt gebruikt bij matige tot hevige pijn, bijvoorbeeld als gevolg van een operatie, verwonding of bij aandoeningen als zenuwpijn, migraine en artrose. Tramadol is verkrijgbaar bij de apotheek in diverse sterktes. Aangeraden wordt om met de lichtste sterkte te beginnen. Op die manier is de kans op bijwerkingen en gewenning het kleinst. Helpt een lage dosering niet, dan kunt u in overleg met een arts Tramadol kopen bij een apotheek in een hogere sterkte.

Online medicatie bestellen

Geneesmiddelen bestellen via het internet is snel en gemakkelijk, maar helaas beslist niet altijd even veilig. Er zijn namelijk bedrijven die nepmedicijnen verkopen. Vooral sterke pijnstillers zoals Tramadol worden veelvuldig nagemaakt op de illegale markt. Bij de productie van valse medicatie wordt vaak gewerkt met onbekende stoffen of vervuilde ingrediënten. En die vormen een gevaar voor de gezondheid. Wilt u veilig online Tramadol bestellen, let dan op de volgende punten:
  • Echte Tramadol is niet verkrijgbaar zonder recept of online consult;
  • Vermijd 'speciale aanbiedingen' van websites die er onbetrouwbaar uitzien;
  • Koop geneesmiddelen bij voorkeur bij een Europese apotheek die geregistreerd is, via een goede online doktersdienst die een Klantenservice heeft;
  • Let op de betaalomgeving: is deze goed beveiligd?
Met deze tips in het achterhoofd houdt u oplichters beter op afstand en voorkomt u dat u slachtoffer wordt van illegale praktijken.

Waar online Tramadol kopen bij een samenwerkende apotheek

Kies voor het online kopen van uw medicatie altijd een betrouwbare aanbieder. Bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken bent u verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Zij leveren geen nepmedicijnen, maar bestellen de geneesmiddelen rechtstreeks bij de geregistreerde fabrikant. Uw medische gegevens worden uitvoerig gecontroleerd middels het online consult voordat de samenwerkende arts een recept uitschrijft. Dit voorkomt dat uw gezondheid gevaar loopt. Ook qua beveiliging maakt u zo de beste keuze. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Bovendien verloopt de online betaling altijd via een beveiligde betaalomgeving.

Tramadol: snelle verlichting van pijn

Pijn kan zeer belastend zijn. Hevige pijn is afleidend en belemmert u in uw dagelijkse routine. Tramadol zorgt ervoor dat de pijnklachten snel afnemen. Binnen een half uur merkt u al verbetering, zodat u uw bezigheden weer kunt uitvoeren. Heeft u pijnklachten die niet overgaan met paracetamol of een NSAID (ontstekingsremmende pijnstiller)? Dan is Tramadol een goede oplossing. Meer informatie over deze pijnstiller vindt u in ons informatie dossier 'Tramadol: hoe te gebruiken'.

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.