Tramal

Tramal ervaringen


Tramal is een morfine-achtige pijnstiller die gebruikt wordt om matige tot hevige pijnklachten te onderdrukken. Dit geneesmiddel heeft al veel mensen van hun acute of chronische pijn verlost. Het gaat daarbij om klachten als zenuwpijn, pijn na een operatie, pijn door verwonding of ziekte, hevige migraine en reumatische pijn. De werkzame stof in Tramal is tramadol. Dit geneesmiddel onderbreekt pijnsignalen, zodat deze niet of nauwelijks meer in de hersenen aankomen. De duur van het pijnstillende effect hangt af van de toedieningsvorm. Tramal is bij de apotheek onder meer verkrijgbaar als druppels, retard tablet en capsule.

Tramal gebruikerservaringen

Veruit de meeste Tramal ervaringen zijn positief. De gebruikers van deze pijnstillers zijn vooral zeer tevreden over de krachtige werking van dit product. Wij krijgen regelmatig reviews toegestuurd over pijnstillers die tramadol bevatten. Hieronder leest u een aantal van deze reviews.

Brouwers |Schijf:
Ik gebruik nu al lang de 50 mg na een zwaar ongeluk dat ik heb gehad. Paracetamol is niet sterk genoeg, maar tramadol gelukkig wel. Ik merk wel soms bijwerkingen zoals moe zijn en suf, maar beter dan de pijn die ik anders heb.

Karin | Hengelo:
Ik ben zeer tevreden over tramadol. De zenuwpijn waarvoor ik tramadol gebruik, is een stuk minder geworden. Soms ben ik wel een beetje suf, vooral net nadat ik tramadol inneem.

Wilt u ook uw Tramal ervaringen delen, schrijf dan een review! Hiermee helpt u anderen om een goed beeld te krijgen van de gebruikerservaringen.

Tramal ervaringen: bijwerkingen

Veel mensen zijn in het begin huiverig voor de bijwerkingen van morfine-achtige pijnstillers. Toch vallen de bijwerkingen in de praktijk erg mee. Gebruikers van Tramal melden soms wat vermoeidheid, sufheid of duizeligheid. In sommige Tramal ervaringen wordt ook melding gemaakt van misselijkheid. Meestal gaan deze klachten na een poosje vanzelf over. Zodra het lichaam gewend is aan de werkzame stof, wordt de kans op bijwerkingen een stuk kleiner. U kunt het risico op bijwerkingen beperken door geen sterke drank te drinken. Alcohol kan namelijk bijwerkingen uitlokken of erger maken. Een andere tip die we van Tramal gebruikers kregen is om in geval van misselijkheid even te gaan liggen. De klachten verdwijnen dan sneller.

Tramal en verslaving

Morfine-achtige pijnstillers hebben de naam verslavend te zijn. De werkzame stof tramadol kan bij langdurig gebruik wel gewennend zijn. Dat betekent dat u er steeds meer van nodig heeft om hetzelfde pijnstillende effect te bereiken. Gewenning kunt u voorkomen door Tramal in de laagst mogelijk dosering te gebruiken. Bovendien is het verstandig om deze pijnstiller niet langer dan noodzakelijk in te nemen. Heeft u Tramal langdurig geslikt? Dan is het beter om het gebruik stap voor stap af te bouwen. Dit voorkomt eventuele ontwenningsverschijnselen.

Tramal online bestellen bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek

Tramal kan online besteld worden zonder recept van de eigen huisarts. Dokteronline.com brengt u desgewenst in contact met een samenwerkende arts. Deze schrijft een online recept uit na een online consult met u. Tramal gebruikers zijn erg tevreden over deze manier van bestellen. De voordelen die vooral genoemd worden, zijn de snelle levering, de beveiligde betaalmethode en de discrete manier waarop met uw klantgegevens omgaan wordt. Wilt u meer weten over het online bestellen van Tramal? Lees dan ons informatiedossier Tramal kopen.

* Prijs is inclusief BTW.