Tretinoine (vitamine a zuur)

Tretinoïne kopen bij een samenwerkende apotheek


Tretinoïne is vitamine A-zuur. Dit geneesmiddel versnelt de celdeling in de huid. Oude, beschadigde huidcellen worden op die manier vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Artsen schrijven dit geneesmiddel vooral voor bij ernstige vormen van acne waarbij de huid deels ontstoken is. Acne wordt vaak gezien bij tieners, maar kan in principe op elke leeftijd voorkomen. U kunt uitsluitend Tretinoïne kopen met een recept. Dokteronline.com brengt u in contact met een samenwerkende arts. Het recept wordt zodoende via een online consult geregeld. U heeft dus geen recept van uw eigen huisarts nodig. De bestelling wordt vervolgens bij een samenwerkende apotheek geplaatst die het middel opstuurt naar uw adres.

Wanneer Tretinoïne kopen?

Een behandeling met Tretinoïne werkt goed bij ontsierende huidaandoeningen, waaronder:
  • Hevige acne (puisten, pukkels en verstopte talgklieren op het gezicht, schouders en/of rug);
  • Rosacea, een aandoening waarbij de huid van de wangen, voorhoofd en neus rode vlekken vertoont;
  • Hyperpigmentatie (pigmentvlekken);
  • Rimpelvorming als gevolg van overmatige blootstelling aan zonlicht.
Tretinoïne zorgt ervoor dat de huidcellen zich sneller vernieuwen waardoor de beschadigde huid wordt vervangen. Verstopte poriën worden hierdoor geopend, vlekken en rimpels vervagen en ontstekingen verdwijnen. Het resultaat van Tretinoïne is een gave, stralende huid zonder onzuiverheden.

Online medicatie bestellen bij samenwerkende apotheken

Geneesmiddelen als Tretinoïne kunnen tegenwoordig prima online besteld worden. Let u er dan wel op dat u met een betrouwbaar bedrijf zaken doet? Op internet worden helaas vaak nepmedicijnen verhandeld. Dit zijn geneesmiddelen die verdacht veel lijken op de echte merken, maar hele andere stoffen bevatten. Vaak worden deze producten voor een fractie van de prijs aangeboden. Let vooral op het volgende als u oplichting wilt voorkomen:
  • Medicijnen als Tretinoïne zijn recept plichtig. Dat betekent dat de internetapotheek u altijd om een recept moet vragen of met een online consult moet werken. Gebeurt dit niet, dan is de webwinkel niet veilig;
  • Apotheken die niet geregistreerd zijn in Europa hebben een slechte reputatie. Kies liever een apotheek die in de EU gevestigd is;
  • Let altijd op de betaalwijze: is de betaalomgeving goed beveiligd?
  • Welke indruk krijgt u van de website? Staat er veel informatie op over de medicatie? Zijn de teksten goed leesbaar of juist krom vertaald?
Online Tretinoïne kopen is goed te doen, mits u hier een beetje op let.

Waar online Tretinoïne kopen

Uiteraard zijn er ook online ondernemingen waar u wel met een gerust hart kunt shoppen. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Bij hen hoeft u niet bang te zijn voor nepmedicijnen. Al hun producten komen rechtstreeks van de gecertificeerde fabriek. Als online doktersdienst, actief sinds 2003, informeren we u zoveel mogelijk over het gebruik en de bijwerkingen van de medicatie via onze website. Uw gegevens worden uiteraard nooit door de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken aan derden verkocht en betalingen lopen via een beveiligde betaalomgeving.

Tretinoïne: weg met acne

Een gezicht vol puisten, vlekken of rimpels is nu eenmaal niet fraai, ook al draait het in het leven niet om het uiterlijk. Tretinoine kopen vermindert huidklachten als acne en rosacea, zodat u weer zelfverzekerd de deur uitgaat. Wilt u meer weten over de bijwerkingen van dit medicijn, lees dan het informatiedossier 'Tretinoïne bijwerkingen'. Lees voor het kopen ook de bijsluiter: hierin staat alles dat u moet weten over het gebruik en de dosering van dit product.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.