Tretinoine (vitamine a zuur)

Tegen rimpels en acne


Tretinoïne is een middel dat goed werkt tegen rimpels en acne. Het stimuleert de celdeling van de huid, waardoor dode huidcellen sneller verwijderen. Dit verbetert de huidkwaliteit. Voor mensen die last hebben van acne werkt het zeer effectief. Talg kan makkelijker worden afgevoerd en de acne vermindert.

Zonneschade en huidveroudering

Naast het gebruik tegen rimpels en acne kan Tretinoïne gebruikt worden als u te lang in de zon heeft gezeten. Regelmatig en te lang in de zon zitten kan het proces van huidveroudering versnellen. Tretinoïne zorgt voor herstel van de cellen en maakt de huid gladder en soepeler. Fijne rimpels verminderen en pigmentvlekjes worden minder zichtbaar. Het middel dringt door tot de diepere huidlagen, waar het effectief zijn werking doet. Niet alleen kunt u Tretinoïne gebruiken bij zonneschade, maar ook als u een jaartje ouder wordt kunt u rimpels hiermee verminderen. Door Tretinoïne wordt er meer nieuw collageen en elastine aangemaakt. Dit maakt de huid soepel en elastisch.

De effectieve werking tegen rimpels en acne is in veel studies aangetoond. Het is wetenschappelijk bewezen dat rimpels en acne verminderen. Tretinoïne is verwerkt in Acid a Vit. Eenvoudig online te bestellen bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.