Ultrasun Protection

Ultrasun Protection

Ultrasun zonnebrandproducten bevatten uv-filters die de huid beschermen tegen verbranding, veroudering en andere schadelijke effecten van de zon. Dit gerenommeerde Zwitserse merk biedt een uitgebreid assortiment aan zonnebrandcrèmes voor het hele gezin. Meer info

Kosten vanaf
€ 4,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Ultrasun Protection Pf20 - 200 ml

€ 20,50

Ultrasun Protection SPF20 Sensitive Glans 25ml

€ 4,90

Ultrasun High Sensitive SPF30 25ml

€ 5,50

Ultrasun Very High Sensitive SPF50 25ml

€ 6,90

Ultrasun Face Pigmentvlekken SPF50 50ml

€ 24,90

Ultrasun Protection SPF20 Sensitive Glans 100ml

€ 16,50

Ultrasun High Sensitive SPF30 100ml

€ 18,70

Ultrasun Very High Sensitive SPF50 100ml

€ 23,20

Ultrasun Protection SPF20 Sensitive Glans 150ml

€ 23,50

Ultrasun Sports Clear Spray SPF30 150ml

€ 25,50

Ultrasun Aftersun Hydratation 150ml

€ 12,70

Ultrasun Sports Clear Spray SPF50 150ml

€ 29,20

Ultrasun High Sensitive SPF30 150ml

€ 25,20

Ultrasun Hair Protector Spray 150ml

€ 24,90

Wat is Ultrasun?

Ultrasun zonnebrandproducten bevatten uv-filters die de huid beschermen tegen verbranding, veroudering en andere schadelijke effecten van de zon. Dit gerenommeerde Zwitserse merk biedt een uitgebreid assortiment aan zonnebrandcrèmes voor het hele gezin. Dankzij de speciale samenstelling worden de producten zelfs door een zeer gevoelige huid probleemloos verdragen. De unieke doseerpomp zorgt ervoor dat de crème steriel blijft en daardoor extra lang houdbaar is.

Waar wordt dit product voor gebruikt?

Het is belangrijk om uw huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Uv-straling kan onder andere rimpels, pigmentvlekken en zelfs huidkanker veroorzaken. De producten van Ultrasun bieden optimale bescherming onder alle omstandigheden, of u nu op wintersport gaat of 's zomers ligt te bakken aan het strand. De producten zijn zeer waterbestendig en bevatten (met uitzondering van de aftersun) geen parfum, emulgatoren, oliën of conserveermiddelen.

Hoe gebruikt u dit product?

In principe is het voldoende om eenmaal daags de huid goed in te smeren met de zonnebrandcrème van dit merk. Doe dit bij voorkeur een half uur voordat u naar buiten gaat, zodat de werkzame stoffen goed in de huid kunnen trekken. Bent u lang in de zon, gaat u vaak zwemmen of is de zonkracht erg sterk, smeer u dan regelmatig opnieuw in. Kinderen hebben een zeer kwetsbare huid. Gebruik bij kinderen een hoge beschermingsfactor (30+), smeer de huid regelmatig opnieuw in en denk aan het gebruik van een zonnehoedje.

Dosering

Ultrasun levert diverse soorten zonnebrandproducten, variërend van een transparante sport-gel in factor 20 tot een speciale factor 50-formule voor mensen met een extreem gevoelige huid. Welke SPF (Sun Protection Factor, oftewel beschermingsfactor) u kiest is afhankelijk van uw huidtype. Over het algemeen worden de volgende richtlijnen aangehouden:

  • Lichte huid (meestal in combinatie met blond haar en blauwe of grijze ogen): SPF 30 of hoger.
  • Licht getinte huid (donkerblond tot bruin haar, groene of bruine ogen) SPF 20;
  • Donkere huid (donkerbruin of zwart haar, donkere ogen): SPF 10.

Smeer kinderen ongeacht hun huidtype altijd in met factor 30 of hoger!

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik UltraSun producten niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. Raadpleeg de verpakking voor een overzicht van de gebruikte stoffen.

Reviews (2)
4.5 / 5 gebaseerd op 2 reviews

eindelijk goede bescherming

Ria Agterberg 4/5
Loosdrecht, 19-03-2015

Ik had altijd last van zonnebultjes, verbranden etc. hoeveel ik ook smeerde. Dit product is echt geweldig, ik smeer mij een keer in en kan de hele dag in de zon. Het is makkelijk smeerbaar en het trekt heel goed in zonder dat het de kleren vuilmaakt. Een ding vind ik maar jammer en dat is dat ik het niet eerder heb ontdekt. Wat zou het makkelijk geweest zijn toen mijn kinderen nog klein waren. Dan had ik ze thuis van top tot teen kunnen insmeren, daarna aankleden en hup naar het strand.

Geweldig spul !!!

Jessica 5/5
Zoetermeer, 03-06-2012

Ik gebruik al jaren Ultrasun zonnenbrand en neem niets anders meer. Voordat ik Ultrasun ginge gebruiken had ik altijd ellende met zonneblaasjes maar nu nooit meer. Een ander voordeel is dat je het echt maar 1x per dag hoeft op te smeren voor een volledige bescherming. Hier zijn vooral mijn kinderen erg blij mee.....

Product review - Ultrasun

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven