Urtizon

Urtizon

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Urtizon is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid die snel last heeft van zonneallergie. De zonnecrème beschermt de huid tegen verbranding en andere schadelijke gevolgen van de zon. Meer info

Laagste prijs
€ 14,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Urtizon?

Urtizon is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid die snel last heeft van zonneallergie. De zonnecrème beschermt de huid tegen verbranding en andere schadelijke gevolgen van de zon. Daarnaast voorkomt dit product het ontstaan van huiduitslag bij zonneallergie. Voor mensen met zonneallergie is het extra belangrijk om de huid goed te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen. Urtizon zonnecrème is hypoallergeen, bevat geen parabenen of chemische zonnefilters en voorkomt het ontstaan van jeukende huiduitslag. De Aloë Vera en kamille extracten hebben een verzachtend en verzorgend effect. De hydraterende werking van de crème houdt maar liefst 72 uur aan.

Waar wordt het voor gebruikt?

Dit product is ideaal voor kinderen en volwassenen die last hebben van zonneallergie: een aandoening waarbij er jeukende bultjes en blaasjes op de huid ontstaan na blootstelling aan zonlicht. De bultjes vormen zich vaak op de armen, borst (decolleté), handen en scheenbenen. Ook in het gezicht kunnen jeukende plekjes ontstaan. Zonneallergie wordt meestal veroorzaakt door een overmatige reactie op UV-straling. Ook het gebruik van bepaalde medicijnen kan zonneallergie uitlokken. Daarnaast zijn veel mensen met een zonneallergie overgevoelig voor de cosmetische stoffen die in de gangbare zonneproducten zitten, zoals synthetisch parfum of chemische conserveringsmiddelen. Urtizon bevat geen irriterende stoffen en is hypoallergeen.

Hoe gebruikt u Urtizon?

Urtizon zonnecrème is verkrijgbaar in factor 15, factor 30 en factor 50. Smeer de huid voor blootstelling aan zonlicht royaal in met de crème. Herhaal dit gedurende de dag regelmatig. Urtizon zonnecrème is waterproof. U bent in het water dus ook beschermd tegen verbranding. Smeer de huid na het afdrogen opnieuw in. Gebruik voor kinderen altijd de hoogste factor en houd baby's en jonge kinderen uit de felle zon. Urtizon zonnecrème is ook geschikt voor gebruik bij de zonnebank. Om de huid na het zonnen te hydrateren en te kalmeren is er een Urtizon aftersun spray.

Bijwerkingen

De producten van Urtizon zijn uiterst mild en veroorzaken over het algemeen geen bijwerkingen. Mocht u toch last krijgen van huiduitslag, dan kan het zijn dat u overgevoelig bent voor een van de gebruikte bestanddelen. Stop in dat geval met het gebruik van het product en blijf uit de zon.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?

Gebruik Urtizon zonnecrème en aftersun spray niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. Een overzicht van de ingrediënten vindt u op de verpakking.

Zwangerschap

U kunt dit product zonder bezwaar gebruiken tijdens een zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Urtizon

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven