Valdispert

Valdispert

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Last van nervositeit, zenuwachtigheid, een onrustig gevoel of slapeloosheid door stress? Met Valdispert keert de rust terug. Valdispert staat al jarenlang bekend als een natuurlijke rustgever. Meer info

Laagste prijs
€ 7,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken

Wat is Valdispert?

Last van nervositeit, zenuwachtigheid, een onrustig gevoel of slapeloosheid door stress? Met Valdispert keert de rust terug. Valdispert staat al jarenlang bekend als een natuurlijke rustgever. U kunt dit kruidenpreparaat veilig en zo nodig ook langdurig gebruiken. Valdispert is verkrijgbaar in diverse varianten. Zo is er voor iedere situatie de juiste rustgever. Snel Valdispert online bestellen doet u bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Een voordracht houden voor een groot publiek, wachten op een spannende uitslag, rijexamen… dit soort situaties kunnen de nodige spanning oproepen. Soms loopt die spanning zo hoog op dat u er last van krijgt. Dit is bijvoorbeeld te merken aan een zenuwachtig gevoel, misselijkheid, een slechte eetlust, trillen of onrustig slapen. Valdispert bevat extracten van valeriaan en andere natuurlijke rustgevende planten. Hierdoor kalmeren de gespannen zenuwen en verminderen de klachten. Omdat nervositeit en onrust veel verschillende oorzaken kent, heeft Valdispert diverse kruidenpreparaten ontwikkeld. Deze formules spelen precies in op uw specifieke behoeften, waardoor de klachten nog beter bestreden worden. Valdispert geeft geen gewenning en geen bijwerkingen. Onrust en nervositeit worden op een natuurlijke manier verminderd.

Hoe gebruikt en doseert u Valdispert?

De samenwerkende drogisten hebben Valdispert online beschikbaar in onder andere de volgende varianten:

 • Valdispert Stress Moments: met valeriaanwortel en citroenmelisse. Heeft een ontspannende en geruststellende werking en is goed te gebruiken bij diverse stresssituaties en innerlijke onrust. Dosering: bij stressmomenten 1 tablet innemen. Gebruik niet meer dan 3 tabletten per dag.
 • Valdispert Nacht: bevat hop en valeriaan. Helpt om lekker en ontspannen te slapen. Dosering: 1 uur voor het slapengaan 2 tot 3 dragees innemen.
 • Valdispert Nacht Extra Sterk: met passiebloem, melatonine en valeriaan. Ondersteunt een natuurlijk dag-nachtritme en heeft een goede invloed op de slaap. Dosering: 2 uur voor het slapengaan 1 dragee innemen.
 • Valdispert Rust: de klassieke Valdispert-formule die rust brengt in stressvolle tijden en het concentratievermogen bevordert. Dosering: driemaal daags 1 tot 3 dragees innemen.
 • Valdispert Rust Extra Sterk: extra sterke rustgever die helpt bij spannende situaties en geestelijke inspanning. Dosering: driemaal daags 2 dragees innemen.
 • Valdispert Kids Rust: heerlijk sinaasappeldrankje met valeriaan, passiebloem, kamille en slaapmutsje. Brengt rust overdag en bevordert een natuurlijke, ontspannen slaap. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Dosering: bij onrust overdag: twee- tot driemaal daags 5 ml. Voor een gezonde nachtrust: een uur voor het slapengaan en afhankelijk van de leeftijd 10 tot 20 ml.
Lees voor gebruik de bijsluiter voor het exacte doseringsadvies.

Bijwerkingen

Valdispert is een natuurlijk product. Er zijn geen bijwerkingen te verwachten. Krijgt u toch klachten, overleg dan met een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Neem Valdispert niet in als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie bijsluiter of verpakking). De reguliere producten van Valdispert zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. De producten uit de serie Valdispert Kids zijn wel geschikt voor jonge kinderen. Gebruik Valdispert uitsluitend in overleg met een arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Valdispert

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven