Vitaros creme

Vitaros creme

Vitaros crème bevat de werkzame stof alprostadil, een medicijn dat wordt gebruikt bij erectiestoornissen. Alprostadil dringt door in de zwellichamen van de penis en zorgt ervoor dat deze volstromen met bloed. Meer info

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *
Bijsluiter(s)

Wat is Vitaros crème?

Vitaros crème bevat de werkzame stof alprostadil, een medicijn dat wordt gebruikt bij erectiestoornissen. Alprostadil dringt door in de zwellichamen van de penis en zorgt ervoor dat deze volstromen met bloed. Hierdoor wordt de penis hard en is het mogelijk om seksueel actief te zijn.

Waarvoor wordt het gebruikt?

Vitaros crème wordt voorgeschreven bij mannen die lijden aan impotentie: het onvermogen om een erectie te krijgen of te behouden, ondanks seksuele prikkelingen. Erectieproblemen komen vaak voor en kunnen meerdere oorzaken hebben, zoals overmatig alcoholgebruik, psychische problemen (stress, faalangst), oververmoeidheid, zenuwschade of teveel roken. Ook kunnen sommige medicijnen impotentie als bijwerking hebben.

Hoe gebruikt u Vitaros crème?

Vitaros crème wordt geleverd door een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek in AccuDose-containers: kleine pipetten die zijn gevuld met een eenmalige dosis crème. Breng de crème met behulp van de pipet aan in de opening van de penis. Volg hierbij de aanwijzingen in de bijsluiter. Na het aanbrengen van Vitaros crème treedt er binnen 5 tot 30 minuten een erectie op. Deze erectie blijft ongeveer 1 tot 2 uur aanwezig.
Let op: urineren direct na het aanbrengen van Vitaros crème vermindert de werking van dit product aanzienlijk. Probeer daarom voor het aanbrengen van de crème eerst uw blaas te legen.

Dosering

Vitaros crème is verkrijgbaar bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek in twee sterktes: 200 mg en 300 mg alprostadil per 100 mg crème. Een arts bepaalt welke sterkte u nodig heeft. Een dosis Vitaros crème mag slechts eenmaal per 24 uur worden aangebracht. Gebruik dit middel niet vaker dan twee- tot driemaal per week.

Hoe bewaard u Vitaros crème?

Voor veilig gebruik dient u Vitaros crème op de juiste manier te bewaren. Bewaar de ongeopende verpakking in de koelkast (2°C - 8°C). Indien dit niet mogelijk is kunt u de ongeopende zakjes maximaal 3 dagen buiten de koelkast bewaren, bij een temperatuur onder de 25 °C. Heeft u Vitaros niet gekoeld bewaard en niet binnen 3 dagen gebruikt? Gooi het product dan weg. Gebruik het middel direct nadat u de verpakking heeft geopend. De doseringen zijn voor eenmalig gebruik, indien er iets overblijft dient dit te worden weggegooid.

Let op:
Bewaar Vitaros crème niet in de vriezer en gebruik het middel niet na de uiterste houdbaarheidsdatum. Deze staat vermeld op de verpakking. Houdt bovendien het middel buiten bereik van kinderen.

Bijwerkingen

Vitaros crème kan bijwerkingen veroorzaken, zowel bij u als bij degene met wie u seksueel actief bent. Bijwerkingen bij uw partner kunnen voorkomen worden door een condoom te gebruiken. Genoemde bijwerkingen zijn onder andere:

  • irritatie, branderig gevoel of jeuk aan de geslachtsdelen, bij uzelf en/of uw partner;
  • Duizeligheid;
  • Ophoping van vloeistof in de penis.
De meeste bijwerkingen verdwijnen binnen een paar uur. Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige lijst met eventuele contra-indicaties, waarschuwingen en overige bijwerkingen.

Zwangerschap/alcohol/rijvaardigheid

De werkzame stof alprostadil kan schadelijk zijn voor een foetus en baby. Gebruik Vitaros crème daarom uitsluitend op advies van een arts als uw partner zwanger is, wil worden of borstvoeding geeft, en gebruik een condoom om te voorkomen dat uw partner in contact komt met dit product.

Dit geneesmiddel kan tijdelijk duizeligheid veroorzaken. Neem geen deel aan het verkeer binnen 2 uur nadat u Vitaros crème heeft aangebracht.

Er gelden geen beperkingen wat betreft voeding en alcohol bij het gebruik van Vitaros crème. Houd er echter rekening mee dat alcohol een negatieve invloed heeft op erectieproblemen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Vitaros creme

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven