Vroege Zwangerschap Thuistest

Vroege Zwangerschap Thuistest

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Wilt u snel weten of u zwanger bent? Met de Vroege Zwangerschap Thuistest hoeft u niet meer te wachten tot u overtijd bent. Deze betrouwbare thuistest kan al in een vroeg stadium het zwangerschapshormoon hCG opsporen in de urine. Meer info

Laagste prijs
€ 9,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Vroege Zwangerschap Thuistest?

Wilt u snel weten of u zwanger bent? Met de Vroege Zwangerschap Thuistest hoeft u niet meer te wachten tot u overtijd bent. Deze betrouwbare thuistest kan al in een vroeg stadium het zwangerschapshormoon hCG opsporen in de urine. Hierdoor kunt u al ruim voordat u ongesteld moet worden deze zwangerschapstest uitvoeren. U kunt de Vroege Zwangerschap Thuistest online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. Uw bestelling wordt uiteraard discreet verpakt en zo snel mogelijk bij u afgeleverd.

Waar wordt de test voor gebruikt?

Vroeger moest je wachten tot je ruim overtijd was voordat je een zwangerschapstest kon doen. Tegenwoordig is dat gelukkig niet meer nodig. De Vroege Zwangerschap Thuistest is voorzien van het nieuwste testmateriaal, wat ultragevoelig is voor het hormoon hCG. Dit hormoon wordt door het lichaam aangemaakt zodra er sprake is van een bevruchting. Omdat de Vroege Zwangerschap Thuistest het zwangerschapshormoon al bij een zeer lage waarde kan meten, kan een eventuele zwangerschap al ruim voor het einde van uw cyclus (ongeveer tien dagen na seksueel contact) bevestigd worden. Dat scheelt een hoop onzekerheid.

Hoe gebruikt u de Vroege Zwangerschap Thuistest?

De samenwerkende drogisten hebben de Vroege Zwangerschap Thuistest online verkrijgbaar. Het uitvoeren van deze zwangerschapstest gaat al volgt:

 • Haal de teststick uit de verpakking;
 • Pak de stick aan de bovenkant vast en houd de onderkant van de stick (hier zit een kleine opening voor urine) gedurende 3 seconden in uw urinestraal terwijl u plast. U kunt ook eerst wat urine in een schoon potje opvangen en de onderkant van de teststick (met de opening voor de urine) gedurende 3 seconden in de urine onderdompelen;
 • Plaats de teststick plat op een vlakke ondergrond.
 • Wacht vijf minuten;
 • U kunt nu de uitslag zien in het resultaatvenster. Deze uitslag is tot 20 minuten na het verstrijken van de wachttijd te bekijken.
Lees voor het uitvoeren van de test altijd eerst de gebruiksaanwijzing. De Vroege Zwangerschap Thuistest is bedoeld voor eenmalig gebruik. Gooi de gebruikte test bij het huisvuil.

Uitslag van de Vroege Zwangerschap Thuistest

De teststick is voorzien van een resultaatvenster waarin de uitslag is af te lezen aan de hand van paarse streepjes. Er zijn drie uitslagen mogelijk:

 • Twee streepjes: u bent zwanger. Het resultaat is ook positief als een van de twee streepjes wat lichter gekleurd is dan de andere.
 • Eén streepje: het hCG-hormoon is niet aangetoond. U bent niet zwanger.
 • Geen streepje: de test is niet goed uitgevoerd. Het kan zijn dat u te weinig urine heeft gebruikt, de instructies niet goed heeft opgevolgd of een beschadigde teststick heeft gebruikt. Gebruik een nieuwe Vroege Zwangerschap Thuistest om de test te herhalen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Vroege Zwangerschap Thuistest

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven