Wartec (Podofyllotoxin)

Wartec kopen bij een met Dokteronlne.com samenwerkende apotheek


Genitale wratten zijn vervelend en behoorlijk gênant. Over deze geslachtsziekte praten met uw eigen huisarts is dan ook niet altijd gemakkelijk. Daarom kiezen veel mensen ervoor om online Wartec te kopen. Op die manier is een bezoekje aan de eigen huisarts en de eigen apotheek overbodig en kan deze SOA toch snel behandeld worden.

Waarom Wartec bestellen bij een samenwerkende apotheek?

Genitale wratten worden veroorzaakt door een besmettelijk virus dat overgebracht wordt via onbeschermd seksueel contact. Ze zien eruit als kleine knobbeltjes met een bloemkoolachtige structuur. De wratten komen meestal voor op of rond de penis, vagina en anus. Gelukkig is deze geslachtsziekte goed te behandelen. Wartec is een van de meest voorgeschreven middelen tegen genitale wratten. Het bevat podofyllotoxine, een stof die het wrattenvirus doodt en de groei van huidcellen afremt. Hierdoor verdwijnen de wratten binnen een aantal weken. Wartec is een receptplichtig geneesmiddel. Dat betekent dat u een recept van een arts nodig heeft om dit medicijn te bestellen bij een apotheek.

Waar kunt u online Wartec kopen?

U kunt tegenwoordig via veel websites online Wartec kopen. Dat lijkt heel eenvoudig, maar toch is het oppassen geblazen met het online bestellen van medicijnen. Niet alle websites zijn namelijk betrouwbaar: sommige louche aanbieders verkopen nepmedicijnen waar geen werkzame stof inzit of die vervuild zijn. Bij andere zogenaamde apotheken krijgt u nooit iets toegestuurd terwijl u wel betaald heeft. Zorg er daarom voor dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf.

Tips voor online kopen

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Daarom geven we u alvast een paar tips over waar u op moet letten als u online Wartec kopen gaat:
  • Wartec wordt uitsluitend verstrekt op recept door een apotheek. Als u ergens dit geneesmiddel zonder recept of online consult kunt aanschaffen, gaat het om valse medicatie;
  • Goedkope medicijnen zijn meestal nep. Ga niet in op zo'n 'speciale aanbieding';
  • Hoewel uiterlijk niet altijd alles zegt, is een website die er onverzorgd uitziet of die krom vertaalde teksten bevat meestal geen goed teken;
  • Kies voor een geregistreerde Europese apotheek en bestel via een online doktersdienst die over een Klantenservice beschikt.

Wartec kopen bij samenwerkende apotheken

Online medicijnen bestellen bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken is gemakkelijk én veilig. Receptplichtige medicatie zoals Wartec wordt door hen altijd pas geleverd na een online consult met een arts die met ons samenwerkt. Deze beoordeelt de aanvraag en schrijft daarna een recept uit. Uw gezondheid staat altijd op de eerste plaats. Daarnaast werken de met ons samenwerkende apotheken uitsluitend met de officiële fabrikanten. Nepmedicijnen krijgen op die manier geen kans.

Genitale wratten snel behandelen

Genitale wratten zijn erg besmettelijk en moeten dan ook zo snel mogelijk behandeld worden. Wartec kopen kan eenvoudig bij samenwerkende apotheken. Dit geneesmiddel is verkrijgbaar bij de samenwerkende apotheek als crème en als aanstipvloeistof en is heel gemakkelijk in gebruik. Bestel Wartec vandaag nog bij een samenwerkende apotheek, dan heeft u dit medicijn binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.